Obavijesti

Sport

Komentari 14

Šunjić potpisao do 2024.: Želim biti dio snažnog Dinama

Šunjić potpisao do 2024.: Želim biti dio snažnog Dinama
1

'U ugovoru ne postoji nikakva odštetna klauzula, a Dinamo je oduvijek bio moj klub. Život mi se promijenio u posljednju godinu dana, a Dinamo će nastaviti uzlaznom putanjom' kaže Šunjić

VIDEO

Presretan sam zbog novog ugovora s Dinamom, to je moj klub od malih nogu, tako da mi je ovo veliki poticaj za dalje. Novi ugovor mi je znak kako su ljudi iz kluba zadovoljni sa mnom, a ja vjerujem da ću opravdati povjerenje i da ćemo svi zajedno na kraju biti zadovoljni, rekao je Ivan Šunjić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Dinamo ovoga ljeta planira zaraditi ozbiljan novac prodajom nekih igrača (Olmo, Livaković, Ademi...), ali u Maksimiru ne žele bitno oslabiti svoj igrački kadar. Novi ugovor s modrima danas je potpisao Ivan Šunjić koji bi sada u Dinamo trebao ostati do 2024. godine. Naravno, ukoliko u međuvremenu ne stigne koja "nemoralna ponuda" što s obzirom na predstave 22-godišnjeg veznjaka nije nemoguće...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Postoji li u vađem ugovoru i odštetna klauzula?
- Ne postoji - dodao je Šunjić prije nego je Marijan Vlak kazao kako ne želi previše pričati o detaljima ugovora.

Ivan Šunjić je nastavio...
- Sigurno da mi se život bitno promijenio u posljednjih godinu dana otkako sam postao igrač Dinama, napravili smo povijesni uspjeh i nakon toliko godina izborili plasman u europsko proljeće. Vjerujem da će pred nama biti još tako uspješnih sezona, ja želim biti dio toga. A siguran sam kako će Dinamo nastaviti uzlaznom putanjom.

Potpisali ste na pet godina, no koliko se još planirate zadržati u Dinamu?
- Ja sam ovim potpisom svima dao do znanja kako sam sretan ovdje, a vidim da su i u klubu sretni sa mnom. Gledajte, nogometno tržište varira, tako da to nije samo do mene. No, ja se vidim samo u Dinamu, zato sam i potpisao na pet godina.

Je li vam se teško prebaciti sada samo na HNL?
- Ma već smo se svi prešaltali, trener nam ne dopušta nikakva opuštanja. Sada idemo po dvostruku krunu, a onda ćemo se okrenuti novoj sezoni. Prvo nam slijedi Inter, tu se od nas očekuje pobjeda, a onda je na rasporedu derbi na Poljudu. Želimo pobjede, želimo dvostruku krunu, a onda se odmoriti do početka nove sezone.

Koliko ćete se vi odmoriti kada vas još čeka Europsko prvenstvo do 21 godine?
- Haha, sada nam je u Italiji nedostajalo nekoliko igrača koji su bili u A reprezentaciji, pa je izbornik probao nekoliko novih pojedinaca. Vidjet ćemo kako će to ispasti na ljeto, glavno je da svi budemo zdravi i u punoj formi. Pa da u što boljem ritmu dočekamo to Europsko prvenstvo.

Vaša generacija ima priliku otići i na Olimpijske igre...
- To je san svakog sportaša, ne samo mene. Ma to je velika stvar, ali idemo polako. Naš cilj je proći skupinu, a onda idemo dalje" završio je Šunjić.

Kratak je bio i Marijan Vlak...
- Dogovorili smo ugovor na pet godina, to je na tragu naše strategije i razmišljanja da momčad dulje ostane na okupu, želimo je i pojačati, pa nam je važno zadržati važne igrače u budućnosti. Ivan je naše dijete, dolazi iz naše škole. U mlađim kategorijama je došao iz Zagreba, bio tu do juniora, kalio se u Lokomotivi, pa se vratio. Imao je svoj nogometni put, išao korak po korak, nije preskakao stepenice. I došao je gdje je zaslužio, mi smo s njime dobili bitnu kariku u budućnosti - poručio je Vlak, pa dodao:

- Još nemamo nikakvih konkretnih ponuda za naše igrače, ali ima puno upita. Vjerujemo da će ih u nadolazećem periodu biti i više, pa i da će se nešto konkretizirati. No, prvo čekamo te ponude koje će zadoovljiti i klub i igrače.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi