Obavijesti

Sport

Komentari 0

Sunsi pali u Minneapolisu, Boston samo gazi

Sunsi pali u Minneapolisu, Boston samo gazi
1

Phoenix je tek četvrti put ove sezone ostao ispod 100 koševa. I svaki put je izgubio. Zato Celticsi pobjeđuju i kad "velika trojka" nema svoju večer

VIDEO

Četvrta utakmica u pet dana ipak je previše izmorila Phoenix Sunse, pa su izgubili tamo gdje se najmanje očekivalo - kod Minnesote, najslabije momčadi NBA lige kojoj je to tek treća pobjeda. Al Jefferson s 32 poena izjednačio je rekord karijere, tome je pridodao 20 skokova, a Timberwolvesi su slavili 100-93. Time su prekinuli niz od pet pobjeda Sunsa, koji su tek četvrti put ove sezone ostali ispod 100 koševa. Svaki put su izgubili.
Zato je Boston i dalje neumoljiv. Celticsi su dobili šestu zaredom, a 17. u prvih 19 utakmica. Iako "velika trojka" nije imala posebnu večer, Boston je relativno lako slavio u Chicagu (92-81). Razliku je napravio playmaker Rajon Rondo s 18 poena, sedam skokova i pet dodavanja.
Cleveland je bez ozlijeđenog LeBrona Jamesa izgubio i šestu u nizu, i to kod Charlottea, koji je prije sinoćnje utakmice izgubio sedam zaredom. Raymond Felton pogodio je svih osam slobodnih bacanja u zadnjih 16 sekundi i osigurao pobjedu 96-93.
Najzanimljivije je bilo u Dallasu, gdje su Mavericski svladali Utah Jazz 125-117. Obje su momčadi šutirale preko 60 posto iz igre, a na kraju se sve svelo na dvoboj Josha Howarda i Derona Williamsa. Krilni igrač Dallasa ušao je s klupe i zabio čak 47 poena, dok je playmaker Jazzera ukrcao 41. Obojici je to bio rekord karijere. Gordan Giriček opet nije igrao.

Rezultati:

Atlanta - Memphis 86-78
Charlotte - Cleveland 96-93
New York - Philadelphia 77-105
Minnesota - Phoenix 100-93
Chicago - Boston 81-92
Dallas - Utah 125-117
Denver - Sacramento 101-97

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...