Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
77 komentara

Superjunak Aramis: Dečko nije znao ništa o buri, sad je naučio

Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti, rekao je Aramis Naglić koji je od bure spašavao motociklista iz Dubaija

Foto: Facebook
77 komentara

Ne znam gdje mu je pamet bila, pa po tom vjetru se ne može ni autom proći, a kamoli motorom ili pješice. A plus svega čovjek još i snima, nasmijao se Aramis Naglić koji je pred Senjom spasio avanturista koji se motociklom pokušao probiti po orkanskoj buri do Zadra.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Šokirao sam se kad sam ga vidio, a pogotovo kad sam izašao iz automobila. Što ću, takva je bila situacija, stao bih i svakom drugom pa sam stao i njemu u pomoć. Ne možeš proći pored čovjeka koji leži na cesti - kaže Aramis, a na dodatak kako su neki prolazili bez zaustavljanja dodao:

- Možda se boje da ne pokvare frizuru, za razliku od mene ha, ha, ha... Nisam imao pojma da će snimka završiti na internetu, vidio sam kameru, ali nisam znao da konstantno snima, očito ima svakakvih čudaka. Eto, sad sam ispao nekakav Marvelov superjunak, cijelo jutro telefon mi zvoni, svi me zafrkavaju, a ja im odgovaram: 'Ništa, ako dobijem otkaz u Zadru, tražit ću posao u HGSS-u'.

Croatia Wind

I have been fighting mother nature for three days, rain, wind and snow in Croatia. Today before starting a 60+ year old man told me wind in this area is like no where else in the world. I was too proud to listen and was saying to myself "he has no clue what i have been through, i rode Patagonia, Australia, Gobi desert and so many places known for strong winds, what does he know". Well i was wrong, he knows his country, this is the worst i have seen. i had to turn around and run away from the cost heading inland. The wind did drop down after 50 KM going in land but i was hit with snow, still better than that situation. PS: i cannot believe neither myself nor the sheep skin fell off the mountain :) UPDATE: It seems that the guy who helped me out of all people that passed and did not help is very famous in Croatia. Now i know his name and can tell him thank you soo much for stopping: Aramis Naglić (born 28 August 1965 in Rijeka) is a Croatian basketball coach and former basketball player. His most important trophies as a player are the silver medal with the Croatia national basketball team at the 1992 Summer Olympics and two European Cups with Split.

Posted by Goodwill Journey on Tuesday, November 14, 2017

Cijeli slučaj zbio se u blizini Senja gdje su udari bure u pravilu najjači.

- Milijun puta prošao sam tom dionicom još iz vremena kad sam igrao u Splitu i dobro znam kako bura puše. Ovo je bilo doista jako i pravo je čudo da mu se nije dogodilo nešto teže. Navodno je riječ o nekom avanturistu iz Dubaija koji ne zna ništa o buri u podvelebitskom kanalu, ali sad je valjda naučio - zaključio je junak Aramis.

Naši partneri pišu
Message