Obavijesti

Sport

Komentari 3

Šušak: Ante će zaigrati ako ne bude potreban Slavenu Biliću

Šušak: Ante će zaigrati ako ne bude potreban Slavenu Biliću
1

Izbornik mlade reprezentacije svratio je na Poljud kako bi dogovorio rad s igračima. Tražio je da nastave trenirati do početka priprema. S njima će raditi Tonći Gabrić

VIDEO

Ivo Šušak svratio je na Poljud, no ne kako bi još jednom razgovarao s čelnicima Hajduka o preuzimanju prve momčadi, nego kako bi dogovorio program rada mladih reprezentativaca, uoči ogleda s Gruzijom. 

- Prvenstvo je gotovo i tražio sam da igrači nastave raditi do početka priprema. Treninge na Poljudu voditi će Tonći Gabrić, a momci neće imati obavezu dolaziti na prozivku u Zagreb, nego će odmah proslijediti u bazu, u Međugorje. Nema smisla da ih dodatno maltretiramo putovanjem - kaže Šušak, na čijem popisu za Gruziju su Splićani Lovre Kalinić, Goran Jozinović, Mario Tičinović, Dinko Trebotić, Franko Andrijašević, te Ivan Lendrić, koji je na posudbi u Zrinjskom iz Mostara, koga očekuje još jedna utakmica, nakon koje će se priključiti ostatku momčadi.  

- Ako Ante Vukušić ne bude prijeko potreban Slavenu Biliću, i on će nam se priključiti dva dana prije utakmice s Gruzijom.

Izbornik je uvjeren u dobru atmosferu i pobjedu njegovih izabranika u Dugopolju, jedino ga brine koga staviti na gol. U konkurenciji su Matej Delač, Lovre Kalinić i Domagoj Picak. 

- Problem je što nitko od njih ne brani. Ponadao sam se da će Kalinić dobiti prigodu braniti u kontinuitetu za Hajduk, no na žalost, nakon što je dobro branio protiv Slaven Belupa u Koprivnici, ozlijedio se i tek se nedavno vratio treninzima. Nema mi druge, odlučit ću na temelju treninga, tko bude najbolje radio, stavit ću ga na gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići