Obavijesti

Sport

Komentari 12

Sušić: Došao sam kao 'nitko' i uvijek ću biti zahvalan 'bilima'

Sušić: Došao sam kao 'nitko' i uvijek ću biti zahvalan 'bilima'
1

Zadovoljan sam što sam produžio ugovor, nisam razočaran, iako je Inter veliki klub. Ako ovako nastavim, znam da će transfer doći na ljeto i da ću pomoći klubu

VIDEO

Hajduk je vezao svog najboljeg igrača iz jesenskog dijela sezone Tina Sušića novim ugovorom sve do ljeta 2018. godine, a sportski direktor Goran Vučević pojasnio je razloge produženja. 

- Tino je došao u Hajduk kao 20-godišnjak, u kontinuitetu je pokazao talent, iako to nije uvijek bilo lako i jednostavno. On je karakteran igrač, koji je svojim zalaganjem došao do reprezentacije, otišao na SP, i bio je najbolji igrač Hajduka u protekloj i dosadašnjem dijelu ove sezone. Tino je lider naše momčadi, vodilja našim mladim igračima, znao je istrpjeti neke stvari i zato je danas igrač na kojeg se oslanjamo - rekao je sportski direktor Hajduka Goran Vučević, nakon čijih riječi je Tinu bilo teško nešto dodati.  

- Došao sam u Hajduk kao ''nitko'' i uvijek ću biti zahvalan Hajduku što mi je toliko pomogao. Puno mi znači što tako veliki igrač poput našega sportskog direktora ima takvo mišljenje o meni.

Tino je bio na pragu transfera u Inter, no posao je propao u zadnji čas. Iako je nešto lošije započeo proljetni dio sezone, Tino tvrdi kako propadanje transfera nije na njega imalo utjecaja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije me to opterećivalo, lijepo mi je u Splitu i u Hajduku. Bilo je puno pritiska, ali nije to utjecalo na moje igre. Na kraju sam zadovoljan što sam produžio ugovor s Hajdukom, nisam razočaran, iako je Inter veliki klub. Ako ovako nastavim, znam da će transfer doći na ljeto i da ću pomoći Hajduku jer svi znamo u kakvim je klub problemima. Do tada moramo ispuniti naše ciljeve, a to su treće mjesto i pokušaj da osvojimo Kup s novim trenerom, koji ima veliko iskustvo i puno toga je već promijenio. 

Produženje ugovora sa Sušićem prvi je u nizu ovakvih poteza Hajduka, koji nositeljima igre želi produžiti i poboljšati ugovore, kako bi im dali do znanja koliko ih cijene. 

- Obavili smo niz razgovora i imamo jasnu sliku da forsiramo igrački kadar koji je budućnost kluba... Što se tiče transfera, igrača prodaje kontinuitet, trčati za prodajom je pogrešno. Tino je pametan momak, svjestan da će, nastavi li ovako, na ljeto proći i bolje, nego li je to trebao biti s Interom. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...