Obavijesti

Sport

Komentari 6

VIDEO Šutalo je igrao u novoj katastrofi Ajaxa, sad je zadnji!

VIDEO Šutalo je igrao u novoj katastrofi Ajaxa, sad je zadnji!

Borna Sosa i Jakov Medić nisu nastupili za goste. Utakmica je bila nakratko prekinuta u 32. minuti zbog navijača na tribinama kojem je pozlilo

VIDEO

U derbiju 10. kola nizozemskog nogometnog prvenstva PSV Eindhoven je pobijedio Ajax sa 5-2, dok je Twente porazio aktualnog prvaka Feyenoord sa 2-1.

Kriza rezultata nema granice u Ajaxu. Nakon još jednog poraza, "Kopljanici" su potonuli na posljednje mjesto nizozemskog prvenstva.

Ajax je u Eindhovenu vodio sa 1-0 i 2-1, odigravši solidno prvo poluvrijeme, međutim u nastavku je pružio očajnu predstavu na koncu izgubivši sa 2-5. Bio je to četvrti uzastopni poraz u svim natjecanjima, te deseta uzastopna utakmica bez pobjede "Kopljanika".

Europa League - Group B - Brighton & Hove Albion v Ajax Amsterdam

Ajax je poveo u 10. minuti golom Branca van den Boomena, no deset minuta kasnije izjednačio je Hirving Lozano. Brian Brobbey je vratio goste u prednost u 40. minuti, ali je u nastavku susreta uslijedio potop. PSV je od 49. do 72. minute zabio četiri gola za uvjerljivih 5-2. Strijelci su bili Luuk de Jong (49), Ismael Saibari (53), te Lozano (60, 72).

Josip Šutalo je odigrao cijeli susret za Ajax, dok Borna Sosa i Jakov Medić nisu nastupili za goste. Utakmica je bila nakratko prekinuta u 32. minuti zbog navijača na tribinama kojem je pozlilo. 

Sve golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Ivanušec igrao 45 minuta 

U ranije odigranom susretu Twente je pobijedio Feyenoord sa 2-1.

Četiri dana nakon što je pobijedio Lazio sa 3-1 u Ligi prvaka, Feyenoord je protiv Twentea u Eredivisie pružio jednu od najlošijih predstava ove sezone.

Champions League - Group E - Feyenoord v Celtic

Domaćin je poveo u 10. minuti golom Manfreda Ugaldea, da bi Ricky van Wolfswinkel u 78. minutu povećao na 2-0. Lutsharel Geertruida je u 86. minuti smanjio na 2-1.

Za goste je drugo poluvrijeme igrao hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec.

Na ljestvici vodi PSV sa 30 bodova, AZ je drugi sa 25 bodova i susretom manje, dok je Twente treći, također sa 25 bodova. Feyenoord ima 23 boda na četvrtoj poziciji, dok je Ajax na posljednjem, 18. mjestu s pet bodova, tri manje od zone spasa. No, moramo dodati kako Ajax ima i dvije utakmice manje.

POGLEDAJTE VIDEO: IBANEZ O GVARDIOLU

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...