Obavijesti

Sport

Komentari 56

Još jedan transfer iz Dinama: Kastrati odlazi u poljsku Legiju?

Još jedan transfer iz Dinama: Kastrati odlazi u poljsku Legiju?

Damir Krznar i dalje planira igrati s tri igrača u zadnjoj liniji, a tu onda nema mjesta za krilne igrače poput Lirima Kastratija. A Legia (za sada) Zagrepčanima nudi oko milijun eura...

VIDEO

Do kraja prijelaznog roka u hrvatskom nogometu, barem za ulazne transfere, ostalo je još samo par sati, ali naši prvoligaši i dalje mogu prodavati svoje igrače. A čini se da bi Dinamo do kraja sutrašnjeg dana mogao ostati bez Lirima Kastratija. Ljetni prijelazni rok u poljskom nogometu traje do sutra navečer (23.59), a u Maksimir su danas sletjele dvije ponude varšavske Legije za kosovskog nogometaša.

Pokretanje videa...

Maksimir u ruhu Lige prvaka 02:01

Zagrepčani su na prvi "mig" Poljaka odgovorili negativno, no druga ponuda Legije zaintrigirala je čelnike kluba. Neslužbeno, radi se o ponudi od milijun eura, a Dinamo bi dobio i postotak od sljedećeg transfera. Lirim Kastrati nema ništa protiv odlaska u Varšavu, a sličnog je mišljenja i Damir Krznar. Treneru Dinama svidjela se formacija s tri braniča, tako će Dinamo igrati i dalje, a tu onda nema prostora za krilne igrače. Pa tako ni za Kastratija.

Lirim Kastrati u Dinamo je stigao prošloga ljeta, ali u Maksimiru (još) nije ispunio očekivanja. Niti razvio potencijal koji je pokazao u dresu Lokomotive. Prošle sezone skupio je 41 nastup za "modre", tu zabio tek četiri gola, uz još sedam asistencija. Kosovski nogometaš oduševio je na ljetnim pripremama, letio protiv suparnika u Sloveniji, ali onda opet "zastao" čim je krenula sezone. I sada je u 10 nastupa upisao dvije asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo će do kraja sutrašnjeg (srijeda) dana pregovarati, cjenkati se s Poljacima, a onda navečer u kasnim satima i donijeti konačnu odluku, hoće li Lirim Kastrati napustiti Maksimir ili i dalje ostati član hrvatskog prvaka. Poljaci ga žele dovesti svim silama, u Dinamu se nećkaju, sve je na 50-50%. Ponavljamo, prijelazni rok u Poljskoj traje još samo u srijedu, pa će budućnost Kastratija biti puno jasnija u srijedu navečer. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića