Sport

Komentari 3

Sv. Ivan i u Australiji: Suigrač mi je odmah obećao platiti večeru!

Sv. Ivan i u Australiji: Suigrač mi je odmah obećao platiti večeru!

Je li prva asistencija u karijeri? Hm, imao sam nekoliko predasistencija, ali ovo je prva asistencija, javio se odmah nakon utakmice dobro raspoloženi Ivan Kelava koji je bio jedan od junaka svoje momčadi

Gradski derbi. Melbourne City protiv Melbourne Victoryja. Atmosfera kao i u svim gradskim derbijima, napeto od prve do zadnje minute. Domaći City vodio je 2-1, imao napad za rješenje utakmice, a onda je uklizao Ivan Kelava, spriječio gol i u klizećem startu asistirao za kontru Victoryja. D’Agostino je primio loptu i u 82. minuti zabio za 2-2.

- Je li prva asistencija u karijeri? Hm, imao sam nekoliko predasistencija, ali ovo je prva asistencija - javio se odmah nakon utakmice dobro raspoloženi Ivan Kelava.

Nicholas D’Agostino, australski napadač, kojemu je to drugi gol sezone, odmah je došao do Ivana.

- Zahvalio mi je i rekao da je dužan večeru - kaže Kelava.

Sjajan nastup bivšega golmana Dinama prepoznali su i navijači, pa su nakon utakmice dugo skandirali Kelavi, kojeg smatraju igračem utakmice. Inače, City je u utakmicu ušao kao veliki favorit, ove godine igrali su u ožujku i travnju i City je pobijedio oba puta. Prvi put, pazite ovo, 6-0, a drugi put 7-0.

Najčitaniji članci