Obavijesti

Sport

Komentari 13

Svadba na terenu: Horvat kao cajka, bjelokošuljaši i Mamić kao njihov predvodnik

Svadba na terenu: Horvat kao cajka, bjelokošuljaši i Mamić kao njihov predvodnik
14

Slažemo se da treba naglasiti seksepil, no tanka je granica između ukusnog i prozirne majice ispod koje viri grudnjak. Možda Mili nedostaju izlasci u klub...

VIDEO

Ako moramo sumirati vikend, on je izgledao ovako - sedmo kolo HNL-a, pet utakmica, deset trenera, 20 počupanih pramenova kose (ne naših), nekoliko gajbi piva (koje su očito u simbiozi s nogometom) i ostale dosadne muške stvari o kojima nećemo pričati. 

Dosadne su i bijele košulje, točnije njih šest koje su postale sastavni dio trenerske opreme kad je izlazak na teren u pitanju, no nekad je manje više, a više previše. Mila Horvat uklopila se u ovu posljednju kategoriju.

Voditeljica na Areni Sport okršaj Dinama i Flore u play-offu Europske lige pratila je u golišavom, cajka izdanju. Slažemo se da treba naglasiti seksepil, no tanka je granica između ukusnog i prozirne majice ispod koje viri grudnjak. Možda Mili nedostaju izlasci u klub pa ga je pobrkala sa scenom ispred malih ekrana. U svakom slučaju, dajemo joj žuti karton! 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svadba na terenu

U slučaju Zorana Mamića, koji je dosljedan sportskoj eleganciji, manje je više barem kada je stil u pitanju. Za derbi protiv Varaždina Mamić je bijelu košulju uskladio s krem hlačama, smeđim tenisicama i plavom jaknom te još jednom dobio plus u modnom sudu. (Ponekad) nam se čini kako Mamić više gleda sastav svojeg ormara od Dinamovog, ali Bože moj, prioriteti su prioriteti. 

Varaždin i Dinamo sastali se u 7. kolu HT Prve lige

Njegov protivnik, Samir Toplak, pokušao se ugledati na Mamića, ali pomalo bezuspješno. Iako je i on igrao na kartu manje je više, u početku smo naglasile da to ne upali uvijek. Jedino što nam se svidjelo kod njegovog stila su tenisice i vatrena energija koju je donio na teren, no vatreno krštenje moglo bi pasti i u Toplakovom ormaru. Ukoliko ste u potrazi za stilistom, slobodno nas kontaktirajte!

Svadbenom kolu pridružio se i Goran Tomić, trener Lokomotive sa sindromom držanja ruku u hlačama. Probale smo to dokučiti, no nije nam jasno, skrivaju li treneri ruke u džepovima zbog toga što im se dlanovi znoje ili drže fige sami sebi ili je pak to dio stila? U Tomićevom slučaju dali smo mu zadovoljavajuću ocjenu, a najviše nam se dopalo kako je uskladio remen i tenisice. 

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 7. kolu HT Prve lige

I trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić uputio je mrki pogled prema kameri jer je vjerojatno znao što ga čeka. Tko zna, možda je on držao fige za dobar modni sud. I dobio bi veću ocjenu, samo da je odjenuo drugi sako. Siva i smeđa nisu baš komplementarne boje, pogotovo ne kad su plave hlače u pitanju. No, zato frizura čisti plus - mladenački i moderno! 

Hari Vukas, trener Hajduka, doslovno je shvatio da je teren modna pista pa smo ga tako uhvatili kako pozira s rukom na boku. Šalu na stranu, Vukasu dajemo plus u ovoj skupini bjelokošuljaša jer nije previše komplicirao - crni sako, tenisice iste boje i tamnoplave traperice recept su za manje je više. 

Johnny Bravo i previše plavo 

Trener Šibenika Krunoslav Rendulić pomalo nas je podsjetio na ostarjelog Johnnyja Brava, a znamo da ni on nije bio nešto vješt kad je moda u pitanju. Sigurne smo da bi mnogi zavidjeli Krunoslavu na tako bujnoj kosi, ali ova karirana košulja nikako se ne uklapa s apsolutno nijednim odjevnim komadom, pogotovo ne s hlačama koje su ga vizualno skratile. 

Susret Šibenika i Osijeka u 7. kolu HT Prve lige

Da nismo gledale utakmicu rekle bi da je Valdas Dambrauskas zapravo trener Dinama, a ne Gorice. Plavi sako, plava košulja, plave hlače, plave tenisice, okej kužimo, plava boja je favorit, ali ne znači da sve treba biti plavo. 

Trenirka stil 

Kao šećer na kraj došli su Rene Pomps i Simon Rožman. Nijedan od trenera nije se baš proslavio trenirka stilom kojeg je teško 'isfurati' i ne izgledati kao jedan od igrača iz momčadi, što smo upravo pomislile kad smo vidjele riječkog vođu. 

Rijeka i Slaven Belupo sastali se u 7. kolu HT Prve lige
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića