Obavijesti

Sport

Komentari 3

Sve je jasno! Zagrebu treba +3 protiv Celja za osminu finala...

Sve je jasno! Zagrebu treba +3 protiv Celja za osminu finala...
2

Rukometaši Zagreba izgubili su kod Szegeda 21-26 i tako ostali na sedmom mjestu skupine B lige prvaka. U posljednjem kolu po skupinama Zagrebu treba pobjeda protiv Celja 3 razlika za osminu finala

VIDEO

To je to, ostalo je još 60 minuta, sat vremena koji će odrediti cijelu Zagrebovu eruopsku sezonu. Momčad Silvija Ivandije izgubila je na gostovanju kod Szegeda 21-26 i tako kolo prije kraja ostala na sedmom mjestu skupine B sa sedam bodova .

Za prolaz u osminu finala Lige prvaka Zagrebu tako treba pobjeda protiv Celja s tri ili više razlike. Može pobjeda biti i dva razlike, no u tom slučaju Celje ne smije zabiti više od 28 golova, koliko je Zagreb zabio u Sloveniji kada je poražen 28-30. Utakmica je na rasporedu već u četvrtak u Areni Zagreb.

U Mađarskoj se Zagreb danas dobro držao većim dijelom prvog poluvremena, vodio u nekoliko navrata dva razlike, no kod 12-12 Zagreb jednostavno staje. Mađari na odmor odlaze s 14-12, a u drugi dio ulaze puno bolje od hrvatskog prvaka. Brzo su otišli na tri, četiri, a onda i najvećih sedam razlike (22-15) i za Zagreb je tu sve bilo gotovo.

U Zagrebovim redovima nekoliko je igrača zabilo po tri gola (Mandalinić, Miklavčič, Valčić, Kontrec, Marković...), dok je Mađare predvodio sjajni Balogh sa sedam golova. Obranović, Zagrebov igrač na posudbi u Szegedu, zabio je tri gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon 13. kola Zagreb ostaje na sedam bodova, Celje, koje drži posljednje mjesto koje vodi u osminu finala, ima devet, a Szeged je na 15 i siguran je putnik dalje.

U drugoj današnjoj utakmici ove skupine Meškov je pobijedio vodeći Vardar 30-26 te je Mađarima sada nužna pobjeda protiv Kristianstada želi li osigurati prvo mjesto koje vodi direktno u četvrtfinale.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...