Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ademi neće igrati protiv Seville!

Ademi neće igrati protiv Seville!

Dinamov kapetan je zadobio kontuziju mišića u predjelu kvadricepsa zbog čega je definitivno otpao za uzvratni susret protiv Seville, potvrdio je klub s Maksimira. Do kraja tjedna vidjet će se njegovo zdravstveno stanje za dalje

VIDEO

Kada Arijan Ademi zakašlje, cijeli Dinamo dobije prehladu. Kapetan je duša i srce 'modrih', vođa bez kojeg je nezamisliva momčad hrvatskog prvaka, a Željku Kopiću i navijačima Dinama smrknulo se pred očima u nedjelju na utakmici protiv Lokomotive (0-0).

Pokretanje videa...

Dinamo otputovao u Sevillu VIDEO

Arijan Ademi započeo je utakmicu na klupi kako bi što odmorniji dočekao uzvrat protiv Seville. No, kako su se 'modri' mučili', kapetan je morao intervenirati pa ga je Kopić uveo u igru početkom drugog poluvremena. Samo osam minuta kasnije dogodila se noćna mora za sve dinamovce. 

U 53. minuti Josip Mišić se sudario s Ademijem i slučajno ga udario koljenom u kvadriceps. Kapetan je ostao ležati na travnjaku, a Amer Gojak se uhvatio za glavu. To najbolje oslikava koliko Ademi znači Dinamu. Ustao se, izašao iz igre pa se opet pokušao vratiti, ali nije išlo. Nakon nekoliko minuta Ademi se vratio na klupu i ljutito udario nogom u klupu. Bio je svjestan da bi mogao propustiti susret protiv Seville.  

Osim izgubljena dva bitna boda protiv Lokomotive u borbi za naslov prvaka, stigla je tako i još jedna loša vijest. Dinamov kapetan je zadobio kontuziju mišića u predjelu kvadricepsa zbog čega je definitivno otpao za uzvratni susret protiv Seville, potvrdio je klub s Maksimira. Hoće li biti spreman za derbi protiv Osijeka, to je upitno, ali čini se kako neće dugo biti izvan stroja. 

Dinamo i Lokomotiva sastali se u 24. kolu HT Prve lige

Ademijeva frustracija nakon nove ozljede bila je razumljiva. Dinamov kapetan je beskompromisni borac koji bi i s jednom nogom igrao za svoj klub, ali ove sezone je više gledao utakmice s klupe, nego igrao. Zbog silnih ozljeda u HNL-u je odigrao tek 10 utakmica od moguće 23, a u europskim natjecanjima nastupio je na njih osam, uključujući i kvalifikacije. 

Na početku sezone imao je rupturu butnog mišića, a u studenom je ozlijedio gležanj na utakmici protiv Njemačke. Zbog te ozljede je propustio više od mjesec dana.

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo

U Dinamu se i dalje nadaju da mogu nadoknaditi zaostatak od 3-1 iz prve utakmice te srušiti Sevillu na Maksimiru za plasman u osminu finala Europske lige. S razlogom. Prije godinu dana su nakon poraza od 2-0 nokautirali Tottenham s 3-0. No, okolnosti su sada drugačije i novo čudo je sve dalje.

I Andalužani dolaze u Zagreb bez nekoliko bitnih igrača, ali veća širina i kvaliteta je na njihovoj strani. Lopetegui ima taj luksuz da za svaku poziciju ima nekoliko rješenja.

Europa League - Play Off First Leg - Sevilla v Dinamo Zagreb

Dinamo je još i u prvom susretu bio oslabljen. Izostanak Luke Ivanušeca ostavio je traga na momčadi, a vrlo vjerojatno neće nastupiti ni u Maksimiru. Uz to je i Ademi otpao pa su Kopićevi problemi samo veći iz dana u dan. Upitan je i Komnen Andrić, a uz izostanak takvih igrača, optimizam je sve manji. A veliki preokret pretvorio se u nemoguću misiju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao