Obavijesti

Sport

Komentari 102

Sve okreće protiv sebe: Nismo bili loši, lažu oni koji to govore!

Sve okreće protiv sebe: Nismo bili loši, lažu oni koji to govore!
1

Ni navijačke uzvike Jurčić ne podnosi, kaže da je to bilo sramotno. "Sje-dni-na-klu-pu", skandirali su navijači ismijavajući njegovo gestikuliranje. Kruno im nije omiljen

VIDEO

Jutro nakon utakmice u kojoj je Ajax, prema Kruninu mišljenju najslabiji protivnik u skupini, deklasirao Dinamo, nije ga opametilo.

- Ne sumnjam u svoju taktiku, opet bih igrao isto - rekao je Jurčić, što je vrlo zabrinjavajuće s obzirom na to da je Dinamo od navijača dobio palac dolje. I ne samo od navijača.

- Oni su bolji i tu je kraj priče. Možda možemo nekog pobijediti - rekao je Sammir.

Možda Real u Madridu?

- Da, njega posebno. Jedino ako budemo igrali s 12 igrača - šalio se Sammir, no teško da bi im i to pošlo za nogom, pa taman da je i taj 12. igrač Lionel Messi.

Zbog Dinamove igre razbolio se i neuništivi Zdravko Mamić, koji nikad nije bio na bolovanju. Jutro poslije nije ga bilo u Maksimiru. Doma se liječio uz čaj i limun.

- Onaj tko kaže da je Dinamo igrao loše, taj laže - rekao je Jurčić i time proglasio lašcima više od 20.000 ljudi na stadionu, a još barem desetak puta više uz televizijske ekrane. Jer zvižduci navijača najbolje govore što misle o Dinamovoj igri.

- Sramota je što nam zvižde - obratio se Jurčić i navijačima.

Ni tu nije položio ispit. Za kupljenu ulaznicu navijači imaju pravo izraziti svoje mišljenje. Što su i učinili...

Kruno ponavlja pogreške...

Kruno Jurčić, to je sad sasvim sigurno, ponavlja pogreške iz prvog mandata na klupi Dinama. Malo pomalo okrenuo je protiv sebe tribine, pa nije stao uz igrače, posebno uz kapetana Badelja, nakon Mamićevih kritika u Zadru, a njegovi medijski istupi teško su probavljivi. Sjetite se samo kako je graknuo na sirotog HTV-ova voditelja koji se usudio pitati zašto je Dinamo u Švedskoj igrao toliko loše da je umalo prokockao Ligu prvaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići