Obavijesti

Sport

Komentari 64

Švedski igrači vjeruju u čudo: Nadam se da će nas podcijeniti

Švedski igrači vjeruju u čudo: Nadam se da će nas podcijeniti
1

Dinamo u Malmöu brani velikih 4-1 iz Zagreba i 'modri' su prilično uvjereni da su već na Maksimiru riješili prolazak, no švedski igrači su potvrdili da još vjeruju u čudo...

VIDEO

Dinamo ima veliku prednost iz Zagreba, no mi se nadamo da će pomisliti da su doma već sve riješili te da će nas podcijeniti, rekao je ponajbolji igrač švedske momčadi Jiloan Hamad.

'Desetka' Malmöa u Zagrebu je prinudno igrao na lijevom beku, no u Švedskoj će igrati na svojoj prirodnoj poziji u veznom redu gdje će sigurno biti znatno opasniji za Dinamove braniče. Hamad uvjerava kako svi u momčadi još vjeruju u čudo protiv 'modrih'.

- Na svom terenu igramo dobro, znamo pritisnuti protivnika na krilima naših navijača. Uspijemo li na poluvrijeme otići s prednosti 1-0, do kraja utakmice je sve moguće. Siguran sam da možemo do čuda - najavio je borbu do posljednjeg trenutka Hamad.

U tu borbu krenut će bez kapetana Daniela Anderssona koji je slomio rebro, a njegovo mjesto u obrani zauzet će Ulrich Vinzents. U anketi švedskog internetskog portala sportal.se čak 70 posto čitatelja odgovorilo je da Malmö nema šanse protiv Dinama.

Sa svojim kolegom  iz veznog reda složio se i strijelac jedinog švedskog gola na Maksimiru Agon Mehmeti.

- Imali smo samo jedan udarac na gol u Zagrebu, a to nikako nije pravi Malmö. U uzvratu samo moramo vjerovati da ih možemo izbaciti. Podsjećam da nitko ni protiv Rangersa nije vjerovao u nas, a izacili smo ih - kaže Mehmeti.

- Ma, jaki smo pred svojim navijačima. Tko zna što se može dogoditi zabijemo li gol ili dva - zaključio je samouvjereno trener Malmöa Norling.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana