Sport

Komentari 175

Pali su serveri zbog Hajduka! Splićani pohrlili u fan shopove po papirić za derbi s Osijekom

Pali su serveri zbog Hajduka! Splićani pohrlili u fan shopove po papirić za derbi s Osijekom

Hajduk je za ovu prigodu snizio cijene svih ulaznica na 30 kuna, a s obzirom na važnost utakmice i euforiju u Splitu, navala je velika. Poljud bi u nedjelju mogao biti jako dobro ispunjen

Golem je interes za derbi Hajduka i Osijeka koji se ovu nedjelju igra na Poljudu (17.30) i koji ima utjecaja na borbu za jesenski naslov u HNL-u.

Prvog dana slobodne prodaje ulaznica stvorio se veliki red u fan shopu u Trogirskoj ulici u centru Splita, a slična je situacija i na Poljudu.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Iako se ulaznice prodaju putem interneta, zbog velike navale serveri su pali, veliki su problemi u online prodaji pa su se ljudi odlučili za dobro staro čekanje u redu kako bi došli do vrijednog papirića.

Bijeli žele stvoriti što bolji ugođaj pa su za ovu priliku snizili cijene ulaznica. Za sve tribine osim VIP sektora vrijedi 30 kuna, a za djecu do 14 godina pet kuna.

"S obzirom da naši navijači od početka ove sezone ulazu veća sredstva u kupnju ulaznica i plaćanje testova za Covid potvrdu, klub je odlučio ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima kao poklon omogućiti svojim najvjernijima da po sniženim cijenama pohode poljudski stadion i bodre momčad u posljednjoj utakmici ove polusezone", priopćili su iz Hajduka.

Za utakmicu protiv Rijeke krajem kolovoza, primjerice, ulaznica za sjevernu i južnu tribinu stajala je 50 kuna, za istok 70, a za zapad 90 kuna. Iste su cijene bile i za europsku utakmicu protiv Tobola.

Ulaznice su do srijede u prodaji samo za aktivne članove Hajduka uz pravo prvokupa, a od četvrtka su krenule u slobodnu prodaju.

Hajduk je po kladionicama favorit s koeficijentom oko 2,20 iako nije pobijedio Osječane u zadnjih pet utakmica, dok je na Osijek čak 3,20. Bit će zanimljivo...

Najčitaniji članci