Obavijesti

Sport

Komentari 25

Svi su se oni divili Barceloni: Ødegaard, Danilo, Modrić, Isco

Svi su se oni divili Barceloni: Ødegaard, Danilo, Modrić, Isco
1

Danilo će od ljeta postati igrač Reala. Kopajući po nedavnoj povijesti, nije teško naći igrače koji su prije potpisa za "kraljeve" bili fanovi Barçe. Među njima je i Modrić

VIDEO

Real Madrid jučer je objavio da je dogovorio transfer Danila Luiza iz Porta za 31,5 milijun eura. 23-godišnji Brazilac tako će na ljeto postati najskuplji branič u povijesti Reala, a medijima bliskim Barceloni nije dugo trebalo da podsjete da se Danilo nekada divio katalonskom ponosu.

Brazilac je 2010. bio na utakmici Barcelone s Osasunom, a na Twitteru je hvalio spektakularnu igru Barcelone, Realovog arhineprijatelja. Još se nekoliko puta pohvalno izrazio o Barceloni. Danilo nije "cvrkutao" od 2013., no španjolski mediji napominju da nema sumnje da je riječ o njegovim profilu. Čak je i razmijenio nekoliko tweetova s Neymarom. Oni su suigrači u reprezentaciji i u jako dobrim odnosima, no sada će biti rivali na travnjaku.

Nije ovo prvi put da je neki igrač Reala pokazivao simpatije prema Barceloni prije dolaska na Santiago Bernabéu. Jedan od njih je i naš Luka Modrić. Čim je naš veznjak 2012. potpisao za "kraljevski klub", katalonski su mediji podsjetili na njegov intervju za El Mundo Deportivo. Tada je Luka pozirao s Barceloninim dresom sa svojim imenom i rekao da mu je to najdraži klub.

- Želim igrati za Barcelonu. To je moj san i napravit ću sve kako bih ga ostvario - izjavio je tada Modrić za kojega mnogi kažu da je ove sezone jedan od najboljih igrača Reala.

Na ovom popisu je i Isco, nekadašnji ofenzivac Málage kojega je Real platio 30 milijuna eura. Internetom kruži njegova fotografija u dresu Barcelone, a 2009. je izjavio da je navijač katalonskog kluba.

- Ja sam mali antimadridista. Čini mi se da su u tom klubu arogantni - rekao je Isco koji toliko voli Lionela Messija da je nazvao psa po njemu.

Posljednji na listi je Martin Ødegaard. Norveško čudo od djeteta na Twitteru se divilo Messiju i ismijavalo Cristiana Ronalda. No, nakon što je Ødegaard potpisao za Real, izbrisao je sporne objave.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana