Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

'Svi su znali da sam ja u malom Fiatu, a sad vozim Nikin auto'

Izbornik Crne Gore Zlatko Kranjčar prvi automobil imao je prije 34 godine. Fiat 500 Abarth ostao 
mu je u lijepu sjećanju iako je u njemu imao prvi, nasreću lakši sudar

24sata
Foto: 24sata
4 komentara

Iz Italije sam naručio svoj prvi automobil i dugo ga čekao, prisjetio se bivši hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar i nastavio:

- Bio je to Fiat 500, imao je platneni krov. Nije bilo takvih puno u Zagrebu 1977. godine, svi su znali kad sam s njim prolazio. Ali kako sam tad uživao s otvorenim krovom... Onako malen, kad bih podignuo platneni krov, bio je prava atrakcija na cesti.

Igrao je u Dinamu, bio je sve popularniji, imao je auto koji je bio rijetkost... No prvi auto Cico ipak pamti po nečem drugom.

- S njim sam imao prvi sudar. Znate kako je, mladenačka vožnja, malo nepažnje i odmah sudar. Nasreću, nije bilo nikakvih težih posljedica, bio je to samo lakši sudar. Ali dobro, prvi auto se uvijek mora barem malo ‘krstiti’. Tako sam i ja ‘krstio’ svoj Fiat.

Popravio ga je i opet s guštom sjeo u njega.

- Uh, onda sam ga malo ‘zrihtal’, stavio sam i felge. Bio je to stvarno izazovan auto u ono vrijeme. Mali, ali bio sam jako zadovoljan njime - objasnio je stariji Kranjčar.

Danas se više toliko ne “pali” na automobile.

- Danas vozim Nikin Golf ‘peticu’. Zadovoljan sam, automatik je, pa ga je puno lakše voziti - rekao je Cico i nastavio:

- Ma danas nema lošeg auta. Tehnologija je toliko napredovala da su svi dobri. Naravno, ovisno o marki, tu je razlika i u cijeni i kvalitetni. Meni je dobar i Nikin Golf.


Naši partneri pišu
Message