Obavijesti

Sport

Komentari 24

Svjetski poznat američki Hrvat posjetio restoran u Dubrovniku. Od cijene će vam se zavrtjeti...

Svjetski poznat američki Hrvat posjetio restoran u Dubrovniku. Od cijene će vam se zavrtjeti...

Luksuzni i otmjeni restoran s ribljim specijalitetima s razlogom je samo za one dubljeg novčanika. Brkove možete omastiti s delikatesama kao što su pagari, kovači, hlapovi, škampi

VIDEO

Jadranska obala hrvatski je biser svjetskog glasa koji svake godine privlači sve više poznatih faca. Hrvatskoj nije mogao odoljeti Cristiano Ronaldo, Manuel Neuer je prošle godine na otoku Šipanu uživao u punjenim paprikama, naša obala je svake godine unaprijed zabilježena u kalendarima Novaka Đokovića, Valentina Rossija i Luke Dončića, a jadransko blago nije mogao zaobići niti jedan od najvećih trenera svih vremena hrvatskog porijekla. 

San Antonio Spursi sezonu su u NBA ligi završili već nakon regularnog dijela, a Gregg Popovich (73) je to iskoristio za raniji godišnji. Ovih dana zaputio se u Dubrovnik gdje uživa u suncu, moru, ljepotama ovog hrvatskog bisera i naravno, nezaobilaznim hrvatskim specijalitetima.

Kad poslužujete jednog od najvećih ikada koji je osvojio pet NBA naslova, ponos ne može biti veći. Dubrovački restoran Posat objavio je fotografiju na kojoj Popovich pozira s djelatnicima restorana. 

- Počašćeni smo zbog posjeta Gregga Popovicha, legendarnog NBA trenera s najviše pobjeda u povijesti lige. Možete primijetiti koliko je entuzijastično bilo naše osoblje. Dobro došao u Dubrovnik - piše u opisu fotografije.

NBA: Indiana Pacers at San Antonio Spurs

Restoran Posat je luksuzni i otmjeni restoran s ribljim specijalitetima pa je s razlogom samo za one dubljeg novčanika. Brkove možete omastiti s delikatesama kao što su pagari, kovači, hlapovi, škampi.

U ponudi je i carpaccio od raznoraznih riba, više vrsta vina. Kilogram jastoga košta 1000 kn, za škampe ćete platiti nešto manje, 620 kuna, što su i najskuplja jela u ponudi. Za one plićeg džepa, na izbor imaju piletinu i patku na razne načine u umacima, janjetinu...

Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom

Popovich je rođen u SAD-u, ali je porijeklom iz Hrvatske. Baka mu je s Korčule, dok je djed iz Crne Gore. Samo je jedan u nizu svjetskih imena koji je posjetio Lijepu našu. Prošle godine hrvatskom obalom krstario je veliki Michael Jordan, a uživao je u samom luksuzu. Planetarno popularni košarkaš uplovio je na jahti O'Pari u hvarsku luku  pa sjeo u restoran koji se nalazi odmah iznad nje. I koji je samo za bogatu klijentelu.

Michael Jordan sa suprugom Yvette u pratnji zaštitara prošetao Dubrovnikom

Restoran Gariful koji je odabrao Jordan nudi obroke po prosječnoj cijeni od 1000 kuna. Redovito privlači sportske, glumačke i estradne zvijezde, a godinu ranije posjetio ga je i Jordanov suigrač iz reprezentacije Magic Johnson (62).

Specijaliteti kuće su jela od jastoga, kremasta juha čiji tanjur stoji 250 kuna, kao i glavno jelo, pijani jastog od 1150 kuna. Onda i ne čudi da računi za cjelovečernja druženja znaju stajati i desetak tisuća kuna.

Magic Johnson u društvu supruge prošetao Stradunom

U delicijama je uživao i veliki Magic Johnson koji je posjetio Split, Dubrovnik, Hvar.

- Prepustio je nama da mu odaberemo menu. Miješali smo mu naše morske specijalitete i bio je oduševljen. Rekao je da mu je to bila jedna od najljepših večeri u životu - ispričao je Ivan Gospodnetić, vlasnik Garifula, za Jutarnji list.

Jadran je biser rezerviran samo za najveće svjetske face, u ovome slučaju košarkaške...

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom