Obavijesti

Sport

Komentari 10

Svlačionica Cedevite treneru: Jasko, čekamo svoje janjce...

Cedevita je čudesnom serijom 26-0 nadoknadila 20 koševa zaostatka protiv Dinama. Slavili su 94-83 iako su gubili 20 razlike. Trener Jasmin Repeša obećao je nagradu

VIDEO

Košarkaši Cedevite u posljednjoj četvrtini nadoknadili su protiv Dinama 20 koševa zaostatka. Trener Jasmin Repeša dečke će nagraditi janjcima.

Serijom 26-0 potpuno su preokrenuli utakmicu. Ne samo da su u deset minuta nadoknadili -20 nego su pobijedili s 11 koševa razlike. Bilo je na kraju 94-83.

- Tijekom utakmice prošao sam fazu od kidanja živaca do ekstaze. Svaka čast dečkima i Repeši, koji je igrače na kraju treće četvrtine uvjeravao da mogu pobijediti, da se ne predaju - rekao je Mladen Veber, predsjednik Cedevite.

Svi su ostali zatečeni četvrtinom koja se doživi jedanput u životu. Zato su janjci Jaskova odlična ideja. Igrači su ih “ludom” četvrtinom i zaslužili.

- Jasko nam je govorio da ništa još nije gotovo iako smo gubili 20 razlike. I mi smo onda vjerovali. Valjda smo zato i okrenuli. Nije prvi put da je neka moja momčad nadoknadila velik zaostatak u posljednjoj četvrtini, ali nikad protiv tako jake momčadi kao što je Dinamo Sassari - rekao je Goran Suton.

Cibona je na 27 poraza u Europi

Dok u Cedeviti naručuju janjce, u Ciboni broje poraze. Već ih je 27 uzastopnih u europskim natjecanjima.

- Stalno nam se broje porazi. Jedva čekam da prekinemo taj gubitnički niz. Puno smo bolji na papiru nego što to rezultati pokazuju - rekao je Marin Rozić, kapetan Cibone.

A rezultat pokazuje da je Cibona ove sezone u 11 službenih utakmica pobijedila samo tri puta.

- Jedna pobjeda u Europi puno bi nam značila. Samo želim da mi igrači imaju više hrabrosti - kaže trener Neven Spahija.

Cedevita gubila 20 razlike pa srušila Sassari

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače