Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tadić razgovarao s Vrančićem i pojačanjima: Treba im vremena

Tadić razgovarao s Vrančićem i pojačanjima: Treba im vremena
3

Godinama slušamo 'Zašto nema naših mladih'? Sad kad igraju onda je 'Zašto ne igraju ovi drugi'? Na teren ide ona momčad za koju ja mislim da je u tom trenutku najbolja, kaže Dragan Tadić

VIDEO

Dragan Tadić i Denis Bušnja dosta su se loševoljni došetali na press-konferenciju uoči nedjeljne HNL-tekme s Goricom na Rujevici (21:00). Rijeka nije - navikla gubiti.

POGLEDAJTE VIDEO Krepat ma ne molat

Pokretanje videa...

Anton Krešić VIDEO

Počelo je klasičnom najavom o opasnom protivniku i teškom poslu. Gorica je riječka 'crna mačka', a Samir Toplak HNL-iskusnik koji se već godinama dokazuje kao trener koji zna ono najbitnije, izvući maksimum iz momčadi koju ima na raspolaganju.

- Očekujem tešku utakmicu, znamo da je Gorica uvijek težak protivnik Rijeci. Dosta su se pojačali, ostali su skoro svi stožerni igrači, a doveli su i Babeca. Igraju čvrst nogomet, a nakon ovog poraza u Europi najbolji lijek bila bi nam tri osvojena boda - počeo je Tadić.

Ispadanje iz Europe već na prvom koraku velika je propuštena zarada, ali dogodilo kao splet baš niza otegotnih okolnosti.

- Naravno da nam je žao što nismo uspjeli, svima nama je bilo teško, ali raduje me što je momčad pokazala zajedništvo u nekim trenucima kad je na terenu zaiskrilo. Nitko ne voli da dolazi do takvih situacija, ali drago mi je da pokazujemo da zajedno dišemo. Tako je bilo i u doba kad nisam bio trener nego igrač Rijeke. S druge strane, svi znamo da nas čeka teška utakmica i igrači su svjesni što nam nosi pobjeda.

Protiv Gorice... Opet 'mularija' na travnjak?

- Vidjet ćemo hoće li opet mladi 'u vatru', nakon posljednjeg treninga i stanja igrača. Umjetna trava je sigurno ostavila traga na nekima.Igrači koji su igrali su imali regeneraciju, a oni s manjom minutažom odradili kompenzacijski trening. Obregon jedini nije trenirao, ali mislim da će sve biti u redu. Zadovoljan sam s mladima, sve što sam tražio od njih su odradili. Naravno da nas je taj gol u 55' presjekao jer da smo malo duže barem držali nulu utakmica bi bila otvorena do kraja. Generalno, zadovoljan sam s cijelom momčadi.

Palac gore i Rijeci i Tadiću! Ova je utakmica došla prerano, a ždrijeb baš udario ispod pojasa
Palac gore i Rijeci i Tadiću! Ova je utakmica došla prerano, a ždrijeb baš udario ispod pojasa

Navijači, normalno, nikad zadovoljni.

- Svi naši igrači su: igrači Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Po ne znam koji put ponavljam: nema podjele na 'mlade i stare' ili prinove i starosjedioce... Ne bi bilo dobro. Kad nije bilo mladih domaćih igrača onda se pričalo 'Zašto nema naših mladih?', sad kad igraju onda je priča 'Zašto ne igraju ovi drugi?'. Svi su oni moji igrači i na teren šaljem onu momčad za koju mislim da je u tom trenutku najbolja.

Ruku na srce, bolje su protiv Šveđana izgledali tinejdžeri u Stockholmu nego rutineri na Rujevici.

- Svi novi igrači daju 100% na treningu i njihov je angažman isključivo za pohvale. Možda im treba malo vremena za prilagodbu. Sad je takva situacija, ali sve su to dobri igrači, a sezona jako dugo. Treba im dati vrijeme da se prilagode i oni to vrijeme imaju. Razgovarao sam s Vrančićem i svakim od njih i nitko 'nije digao nos' nego daju puni suport ekipi što se, kako sam rekao, vidjelo i u Stockholmu - rekao je Tadić.

Denis Bušnja (22) kao i obično, tih i realan:

- Dolazi nam čvrsta i ozbiljna momčad. Ako budemo pravi tri boda ostat će na Rujevici. Moramo se resetirati i maksimalno spremni ući u utakmicu. Tri boda su najvažnija u cijeloj priči. Je, radili su nam prošlih sezona puno problema, ali mislim da ih u nedjelju ne bi trebalo biti ako mi budemo pravi. Uvijek može bolje, naravno da kod mene nedostaje golova i asistencija, ali sezone je tek počela, s uigravanjem i utakmica doći će i to - najavio je mladi riječki napadač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao