Sport

Komentari 79

Tako se to radi: Srbija je s 30 asistencija ušla u četvrtfinale

Tako se to radi: Srbija je s 30 asistencija ušla u četvrtfinale

Samo nekoliko sati nakon što je Hrvatska pregažena, susjedi su praćeni glasnom podrškom nekoliko tisuća navijača demonstrirali moć na stadionu Pierre Mauroy

To su uglavnom naši ljudi koji rade po Francuskoj, objasnio nam je kolega iz Srbije otkud toliko srpskih navijača po tribinama u Lilleu.

Imali su čemu i pljeskati, Srbija je još jednom pokazala kako se igra momčadska košarka, uz nevjerojatnih 30 asistencija došla je do pobjede 94-81 protiv Finske u osmini finala Eurobasketa. Usporedbe radi, Grčka je izgledala najkvalitetnije u Zagrebu, a imala je po 20 asistencija po utakmici...

U četvrtfinalu Srbija neće igrati protiv Hrvatske, nego protiv moćne Češke, no kako izgledaju Miloš Teodosić i društvo, čini se da im je potpuno svejedno tko je s druge strane. Teodosić je podijelio devet asistencija, najčešće su išle prema Miroslavu Raduljici koji je zicer po zicer došao do šuta iz igre 11/12 i 27 koševa.

Tom dvojcu dodajte još i Nemanju Bjelicu koji s 19 koševa i 14 skokova tek treći dolazi na red kad se spominju najbolji pojedinci reprezentacije, pa dobijete sliku o snazi Srbije.

Sasu Salin zabio je 26 koševa za Finsku uz četiri pogođene trice.

Najčitaniji članci