Obavijesti

Sport

Komentari 22

Talijani prozvali Rebića: Ante, vrati se u formu, Milan te treba!

Talijani prozvali Rebića: Ante, vrati se u formu, Milan te treba!

Ante Rebić je jako bitan i koristan za Milan, to je već pokazao. No ove sezone još ne zna za gol, njegovi golovi su nužni, naročito u ovome trenutku kada nema Zlatana Ibrahimovića...

VIDEO

Vukao je koliko je mogao, utrpao deset golova u osam utakmica Serie A, ali Milan će morati neko vrijeme bez njega. Zabijao je i igrao kao mladić, ali tijelo ipak sve teže trpi takve napore. Zbog ozljede lijevog bedrenog mišića Zlatan Ibrahimović će desetak dana izostati s travnjaka.

Pokretanje videa...

01:08

A kako će Milan bez njega? Svima je jasno da su Rossoneri skroz drugačija i puno slabija momčad bez njega. Klubu je donio drugu dimenziju, svojim mentalitetom je povukao i suigrače od kojih neki igraju u životnoj formi. Sada će dirigentsku palicu morati preuzeti netko drugi, a Talijani prizivaju Antu Rebića (27)!

Hrvatski reprezentativac i dalje hvata pravu formu nakon što je propustio mjesec dana zbog ozljede ramena. Nije ga bilo na šest utakmica, a Pioli mu u posljednjim susretima dozira minutažu. No taj izostanak ga je u potpunosti poremetio pa i dalje ne zna za gol ove sezone. No morat će pronaći recept što prije jer netko će morati uskočiti u Zlatanove kopačke.

Serie A - Napoli v AC Milan

- Mora vratiti svoju ključnu ulogu u momčadi i već u Lilleu može biti pravi čovjek u pravo vrijeme. Čak i bez njega, koji nije puno zabijao u posljednje vrijeme, Milan je imao nevjerojatne rezultate. Rebić je i u nekim utakmicama bez Ibrahimovića znao briljirati, ali sada bitka postaje teška i njegovo iskustvo i znanje bit će ključno - piše La Gazetta dello Sport.

Rebić je prošle sezone došao kao veliko pojačanje, ali početak je bio užasno težak. Bio je u jako lošoj formi nakon sjajnih partija u Eintrachtu, predstave su bile očajne, a golovi ga nisu išli. Preporod je pak doživio u siječnju nakon dolaska Zlatana Ibrahimovića. Počelo je napokon ulaziti, a jedno vrijeme je zabijao kao na traci te na kraju sezone stao na brojci od 11 golova.

A bilo bi dobro za Milan kada bi i sada počelo ulaziti. Rebić ima agresiju, želju, trku i snagu, i od nevjerojatnog značaja je za ovu momčad, a najbitnije od svega je da opet počne zabijati. Od 19 golova Milana u Serie A Ibrahimović je zabio čak deset i ne treba niti spominjati koliki je hendikep za Rossonere njegov izostanak. Dobra stvar je što će propustiti najmanje tri utakmice, ali obzirom na kratku klupu i da previše ovise o njemu, to i nije baš dobra vijest.

AC Milan v Juventus - Serie A - Giuseppe Meazza

Pioli pravu zamjenu za njega nema, a njegovu poziciju će protiv Lillea i Fiorentine vjerojatno zauzeti Rebić. U pobjedi nad Napolijem je bio odličan na lijevoj strani. Grizao je do izlaska iz igre, agresijom i snagom probijao lijevu stranu, a u konačnici pogodio Zlatana u trepavicu za 2-0. Jako je bitan i koristan za Milan, to je već pokazao, ali njegovi golovi su nužni, naročito u ovome trenutku kada nema glavne zvijezde. 

Tijekom karijere je već imao crne rupe sve dok ga Niko Kovač nije doveo u Eintracht i preporodio. Od tada je bio maestralan, dogurao do reprezentacije i postao važan član na putu do osvajanja svjetskog srebra. U Milanu se tražio nekoliko mjeseci, a onda postao jedna od glavnih zvijezda momčadi. Ipak, ozljeda ramena ga je ove sezone izbacila iz ritma. Očekuje se puno od njega, a sada je vrijeme da opet zasja.

Ukratko: Ante, vrati se u formu, Milan te treba!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica