Obavijesti

Sport

Komentari 58

Tata od formata: Stipe Pletikosa dobio je šesto dijete, kćer Klaru

Tata od formata: Stipe Pletikosa dobio je šesto dijete, kćer Klaru
6

Nakon sinova Franka i Manuela i kćeri Eli, Ruže i Marije, u obitelj bivšega hrvatskoga nogometnog reprezentativca stigla je i kći Klara. Prošli je mjesec sa suprugom Angelom proslavio 18 godina braka

VIDEO

Dok se priprema za buduću ulogu u novoj postavi vrha Hrvatskoga nogometnog saveza s Marijanom Kustićem kao predsjednikom, Stipe Pletikosa (42) slavi još jednu prinovu u obitelji.

Kako doznajemo, supruga Angela (39) rodila je šesto dijete, kćer Klaru. Roditelji su ranije dobili sinove Franka (11) i Manuela (4) te kćeri Eli (7), Ružu (6) i Mariju (2).

POGLEDAJTE VIDEO: Del Piero, Dalić i Modrić u Petrčanima

Pokretanje videa...

Del Piero, Modrić i Dalić u Petrčanima 03:08

- Roditeljstvo je za nas najljepša stvar na svijetu. S četvero mališana u kući nemam ni vremena baviti se sobom. Sve donedavno trbuh mi se takoreći nije ni vidio jer se u trudnoći ne udebljam puno. Jedva čekam da rodim, ne zato što mi je teško nositi, nego da mogu uživati u tom malom biću zbog kojeg vrijedi proći sve porođajne muke. Srećom, svu sam svoju djecu rodila relativno brzo i prirodnim putem te sam Stipi rekla da ga ni ovoga puta ne želim uz sebe na porodu - rekla je Stipina supruga za Gloriju 2019.

Stipe je ekonomisticu Angelu oženio u lipnju 2003., a prvo dijete dobili su nakon sedam godina braka. Sina Franka vodio je i na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

- Dugo godina supruga i ja pokušavali smo začeti dijete. Nakon što mi je otac umro i poslije te velike životne tragedije, supruga je uspjela zatrudnjeti - kazao je Stipe.

Veliku životnu radost, osim u obitelji, pronalazi u vjeri.

- Duhovni rast je bitan, teško ga je imati ako nisi redovit na nedjeljnim misama i na ispovjedima, ako svakodnevno ne razmišljaš o sebi. Moramo raditi na sebi da postanemo bolji ljudi - kazao je.

Oduvijek je želio imati veliku obitelj.

- Za mene su pojam sretnog i ispunjenog života divna žena i razigrana dječica oko nas - rekao je Pletikosa.

Bivši golman hrvatske nogometne reprezentacije (114 nastupa) u mirovini je od 2016.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...