Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Terror' i Vaso u elementu prije borbe: 'Koliko Ivica točno ima godina?; Kladio bih se na Vasu!'

'Terror' i Vaso u elementu prije borbe: 'Koliko Ivica točno ima godina?; Kladio bih se na Vasu!'

'Pa nije mi lijepo gledati kako je nokautirao Francu, a znam da i mene hoće tak. Ne sviđa mi se to. Ali neću odustati pa makar mi to bila i zadnja borba u životu', poručio je 'Terror Psihopati' u sučeljavanju prije borbe

VIDEO

Bojimo se jedino korone, početna je poruka Ivice 'Terrora' Truščeka (37!) i Vase 'Psihopata' Bakočevića (30) manje od deset dana prije borbe za BMF titulu, odnosno naslov najopakijeg čovjeka na Balkanu. Bit će to glavna borba treće FNC-ove priredbe pod imenom 'Fighting Island' koja će se održati 31. srpnja na Zrću u klubu Noa.

Prije sedam godina Trušček je pobijedio Vasu koji je bio tek na početku svoje borilačke karijere, a sad je ipak drugo vrijeme. Svojevremeno je 'Terror' tvrdio da bi ga Vaso dobio u jednoj od 10 borbi, ali sad su stvari drukčije.

POGLEDAJTE VIDEO: Sučeljavanje 'Terrora' i 'Psihopata'

-Zaj*bo sam se naravno! On u tom meču nije pokazao sve što zna, popravio se puno. Bit će mi puno teže, možda i nemoguće. Imamo slični broj borbi, a on ima tri puta manje poraza nego ja pa ima puno bolji skor - rekao je Ivica, ali odmah se uključio 'Psihopat'.

- To samo govori da sam ja prebio malo više kanti bi se reklo. Čuj, mene samo zanima koliko godina Trušček ima da nam on kaže, to nikako ne mogu pohvatati? - 'bocnuo' ga je Vaso, ali 'Terror' je bio spreman: 

- Jel' po Sherdogu ili po rodnom listu? Ja preferiram Sherdog (op.a koji kaže da ima 32 godine) 

- Imaš li 40? Pa mi kad smo si tukli prvi put imao si 3, 100%, kunem ti se! - a Trušček je dodao: Nisam, imao sam 37!

Dobro raspoloženi akteri glavne borbe u završnim su fazama priprema za borilački spektakl na Zrću, a u zadnjem tjednu obično slijedi skidanje kilograma. Sad se bore u kategoriji do 75kg pa ne bi smjelo biti problema. 

Pogledajte video: Vasu, Erslana i 'Terrora' čeka čudesno okružje
Pogledajte video: Vasu, Erslana i 'Terrora' čeka čudesno okružje

- S obzirom za koji se pojas borimo, nije bilo potrebno skidanje kilograma. Ali da bi izgledali kao borci, 'ajde rekao da se nađemo na 75 kila da imamo trbušnjake i to je to - našalio se Bakočević.

U borbi prije sedam godina Ivica imao tri kilograma viška na vagi pa se dosjetio kako i da Vaso dođe pretežak na Zrće, ne bi mu mogao ništa zamjeriti. 

- Ma nema Ivica mane osim starosti. Ivica je najopasniji jer ulazi u svaki meč kao da ga 'boli uho' za sve i mislim da je tu najopasniji. Zna preživjeti situacije i vratiti kako treba, da kažimo u tom iskustvu. A sad da će me završit ili nokautirat, toga se ne bojim mnogo iskreno - dok je 'Terror' istaknuo Vasine prednosti:

Croata je sparirao s Conorom: 'Vaso bi mogao popiti šamar!'
Croata je sparirao s Conorom: 'Vaso bi mogao popiti šamar!'

- Mlad je, brz, jak i lud. Pa nije mi lijepo gledati kako je nokautirao Francu, a znam da i mene hoće tak. Ne sviđa mi se to. Jedino me strah da me ne nokautira ko budalu .

Bore se za titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu pa bi takva trebala biti i borba. Opaka.

- Mislim da se trebamo boriti u stand-up 'na ruke' pa tko koga uspava - na što mu je Trušček dodao: 'A dobar ti je to scenarij pa ja nikad nikoga u životu nisam nokautirao - objasnio je Trušček i završio:

- Da treba, ja bih se kladio na Vasu. Ali to ne znači da neću dati sve od sebe pa makar mi to bila posljednja borba.

Podsjetimo, na priredbi će osim spomenutih boraca nastupiti i Ivan Erslan te Miloš Janičić, sve borci najjače europske organizacije KSW-a. Zatim Francisco 'Croata' Barrio, Aleksandar Janković, najbolja hrvatska borkinja Adriana Vuković i mnogi drugi.

Broj mjesta je ograničen, zato je bolje nabaviti ulaznicu što prije. One su puštene u prodaju u sustavu Eventim gdje ih do 30. srpnja možete kupiti po cijeni od 250 kuna, dok će se, ako još koji primjerak ostane u prodaji, na dan priredbe ulaznice prodavati po cijeni od 300 kuna. U prodaji je i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 800 kuna.

Karte u prodaji: MMA spektakl na Zrću gledajte već za 200 kn!
Karte u prodaji: MMA spektakl na Zrću gledajte već za 200 kn!

Za sve one koji to ne uspiju napraviti, događaj će moći pratiti putem portala 24sata kao i prvi dobivati sve novosti oko ovog dosad neviđenog borilačkog spektakla.

Pokretanje videa...

Vaso Bakočević i Ivica Trušček uoči borbe: Pogledajte što su si poručili 08:47
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala
DERBY DELLA MADONNINA

VIDEO Inter jubilarni 20. put osvojio 'scudetto'! Uz tri crvena kartona srušio najljućeg rivala

Acerbi (18') i Thuram (49') zabili su za pobjedu Intera na 'gostujućoj' utakmici protiv Milana na San Siru. 'Nerazzuri' vode sa 17 bodova pet kola prije kraja u odnosu na gradskog rivala i slave 20. 'scudetto'