Sport

Komentari 7

Karte u prodaji: MMA spektakl na Zrću gledajte već za 200 kn!

Karte u prodaji: MMA spektakl na Zrću gledajte već za 200 kn!

Oni koji neće moći nabaviti svoj vrijednosni papirić za borilački spektakl na Pagu, sve će moći pratiti putem kanala 24sata. No, ipak je doživljaj gledati uživo velika imena balkanske MMA scene, a karte su u prodaji

Vaso 'Psihopat' Bakočević (30) protiv Ivice 'Terrora' Truščeka (32) u revanšu nakon sedam godina. I to na 'kavezu na vodi' u nečemu još neviđenom na našem području. U klubu Noa na Zrću nas 31. srpnja čeka pravi borilački spektakl, a svi koji bi željeli tome prisustvovati moraju požuriti jer je broj karata ograničen.

One su puštene u prodaju u sustavu Eventim gdje ih do 17. srpnja možete nabaviti po first minute cijeni od 200 kuna. Od 18. do 30. srpnja ulaznice će biti u slobodnoj prodaji po cijeni od 250 kuna, dok će se, ako još koji primjerak ostane u prodaji, na dan priredbe ulaznice prodavati po cijeni od 300 kuna. U prodaji je i ograničen broj VIP ulaznica po cijeni od 800 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:  24 pitanja Vase Bakočevića prije KSW-a u Zagrebu

Prva borba večeri počinje u 19 sati, a u kavezu će se osim spomenutih naći i Ivan Erslan te Miloš Janičić, sve borci najjače europske organizacije KSW-a. Zatim Francisco 'Croata' Barrio, Aleksandar Janković, najbolja hrvatska borkinja Adriana Vuković, Donald Ćosić, Martin Batur i mnogi drugi.

Broj mjesta je ograničen, zato je bolje nabaviti ulaznicu što prije. Za sve one koji to ne uspiju napraviti, događaj će moći pratiti putem portala 24sata kao i prvi dobivati sve novosti oko ovog dosad neviđenog borilačkog spektakla.

Najčitaniji članci