Sport

Komentari 18

Čuvaj se Terryjeve ruke: Kova ga stisnuo, 'polomio' mu prste

Čuvaj se Terryjeve ruke: Kova ga stisnuo, 'polomio' mu prste

Chelsea je pobijedio Aston Villu u kojoj je legenda Stamford Bridgea, John Terry, danas pomoćnik. Mateo Kovačić ga je došao pozdraviti, a otišao sa bolnom grimasom na licu

Uzmi mi tri boda, slomit ću ti tri prsta... John Terry (38) legenda je Chelseaja, nekad stoper od kojeg su se odbijali mrcine-napadači, danas je pomoćni trener u Aston Villi s kojom je došao na 'svoj' Stamford Bridge.

Chelsea je pobijedio 2-1, naš Mateo Kovačić (25) odigrao je još jednu odličnu utakmicu. Kova je bio sretan zbog pobjede, Terry smrknut zbog poraza.

Kako je i red, mlađi Kovačić došao je pozdraviti legendu Terryja, dati mu ruku, ali čelični Englez je izgleda prejak za te pozdrave pa je Mateo istog trena jauknuo s bolnom grimasom, a engleski komentatori 'umirali' od smijeha:

- Brzinsko rukovanje... Ooop, čekaj malo, Terry, prejak si! Mateo je osvojio tri boda, a izgubio dva prsta - smijao se Gary Lineker u komentatorskoj kabini.

Jermaine Jenas je pitao 'Ma je l' ovo bilo namjerno?', Danny Murphy odgovarao 'Mislim da nije', a sva trojica su se naglas smijala u prijenosu.

Engleski Sun piše kako se Terry poslije ispričao Kovačiću za moguću 'štetu' na desnoj šaci.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM