Obavijesti

Sport

Komentari 75

Težak udarac za Argentince: Ovo nas jako boli, ali sad je gotovo

Težak udarac za Argentince: Ovo nas jako boli, ali sad je gotovo

Nadali smo se da ćemo Svjetsko prvenstvo započeti pobjedom. Ali sada je gotovo, moramo nastaviti trenirati i razmišljati o onome što slijedi. U prvom dijelu smo trebali zabiti više od jednog gola, rekao je Martinez

VIDEO

Saudijska Arabija senzacionalno je pobijedila argentinsku nogometnu reprezentaciju 2-1 u prvom kolu skupine C na Svjetskom prvenstvu u Katru. 

Pokretanje videa...

Gibon Kent 00:44

Argentina je povela u 10. minuti susreta nakon što je Lionel Messi bio je siguran s bijele točke te zabio Saudijskog Arabiji za 1-0. Bio je to njegov prvi gol na Svjetskog prvenstvu u Kataru te je postao četvrti igrač koji je zabio na četiri različita Svjetska prvenstva uz Miroslava Klosea, Uwea Seelera i Cristiana Ronalda. 

Međutim, uslijedio je šok za Argentince kojima su Saudijci utrpali dva gola. Al Shehri je u 48. napravio slalom u obrani 'gaučosa' te spretno matirao nemoćnog Martineza. Potom se Al Dawsari poigrao s obranom Argentinaca na lijevoj strani te preciznim udarcem doveo Saudijce u vodstvo.

Jasno je da Messi nije onaj stari te da je na zalazu karijere jer u lipnju puni 35 godina, a pitanje koliko će još igrati. 

"Malo tko je očekivao poraz Argentine", objavila je Fifa na Twitteru, dok su argentinske novine Clarin napisale: 

"Težak udarac za Argentinu".

firo : 11/22/2022, Football, Soccer, FIFA WORLD CUP 2022 QATAR, World Cup 2022 Qatar, World Cup 2022 Qatar, Group stage, Group C, Match 5, Argentina - Saudi Arabia

Argentinski reprezentativac Lautaro Martinez, kojemu je VAR poništio gol, nakon poraza je rekao da se ovome nije nadao. 

- Ovo jako boli. Nadali smo se da ćemo Svjetsko prvenstvo započeti pobjedom. Ali sada je gotovo, moramo nastaviti trenirati i razmišljati o onome što slijedi. U prvom dijelu smo trebali zabiti više od jednog gola, ali ovo je SP. Izgubili smo zbog naših pogrešaka, a najviše zbog onih u drugom dijelu utakmice. Postoje detalji koji čine razliku te moramo ispraviti te pogreške - kazao je.

Prognoziraj pobjednika SP-a i osvoji reprezentativni dres Luke Modrića! Klikni OVDJE

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba