Sport

Komentari 13

Ivica Kostelić uzeo četiri boda: Zadovoljan sam sa skijanjem...

Ivica Kostelić uzeo četiri boda: Zadovoljan sam sa skijanjem...

Ivica Kostelić skijao je danas utrku spusta u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu. Osvojio je 27. mjesto za što je dobio četiri boda. Pobijedio je Talijan Innerhofer

Najbolji svjetski skijaši ovaj su vikend u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu. Danas su skijali spust, a u nedjelju je na redu veleslalom, discipline u kojima najbolji hrvatski skijaš i nema previše uspjeha ove sezone.

No solidnom vožnjoj Ivica Kostelić osvojio je 27. mjesto za što je dobio nova četiri boda u ukupnom poretku Svjetskog kupa. Za pobjednikom Innerhoferom zaostao je sekundu i 36 stotinki.  

- Na treninzima zadnja dva dana nisam bio zadovoljan i nisam previše očekivao od današnje utrke. U svakom slučaju zadovoljan sam s osvojenim bodovima i svojim skijanjem - napisao je Ivica nakon utrke na svom Facebook profilu.

Iza Talijana su ostala tri Austrijanca, Streitberger, Kröll i Reichelt. Četvrti je bio prvi favorit i vodeći spustaš u Svjetskom kupu Aksel Lund Svindal. Ivica je s nova četiri boda zadržao petu poziciju u ukupnom poretku. U nedjelju se u Garmischu vozi veleslalom.

Ivica je u poretku veleslalomaša deveti sa 111 bodova. Najveći favoriti za veleslalomsku pobjedu su Ligety, Hirscher, Moelgg...

Najčitaniji članci