Obavijesti

Sport

Komentari 35

Štimac sutkinji: Ne, izbornička klupa nije teža od optuženičke

Na Splitskom općinskom sudu spore se supruga pokojnog nogometnog menadžera Dine Pokrovca i trenutni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Igor Štimac

VIDEO

U sporu u kojem nasljednice pokojnog nogometnog menadžera Dine Pokrovca, njegova supruga Moravka i kći Matea, tuže Igora Štimca za povrat 10.000 eura, danas je na Splitskom općinskom sudu u svojstvu svjedokinje ispitana Renata Cetina. 

Ranije je utvrđeno kako je Štimac novac nesporno posudio od Dina Pokrovca, no on i dalje tvrdi kako ga je vratio neposredno prije njegove smrti zajedničkoj poznanici i Pokrovčevoj suradnici Renati Cetini. 

Cetina je posvjedočila kako je u više navrata nosila posuđeni novac Igoru Štimcu u zatvorenim kuvertama te ga je na isti način vraćala pokojnom Pokrovcu. 

- S obzirom na to da je Dino tada bio zauzet, zamolio je mene da Igoru odnesem novac te sam ga na isti način i vratila – kazala je Cetina, koja je za sebe rekla kako je dugi niz godina bila dobra prijateljica Dina Pokrovca i Igora Štimca te da su se posjećivali i privatno. 

- Sudjelovala sam u izgradnji svih Pokrovčevih nekretnina, a pomagala sam mu i vezano za nogomet – rekla je Cetina, koja je ustvrdila i kako pokojni Pokrovac nikad nije nosio torbicu s dokumentima, niti je vidjela da bilježi bilo kakve novčane transakcije. 

Opunomoćenik tužiteljice Robert Jančik izjavio je prigovor na njen iskaz, koji je po njegovom mišljenju unaprijed pripremljen te je predložio da se još jednom zatraži spis iz istrage, koju je Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu vodilo nakon pogibije Dina Pokrovca, u kojem je Štimac navodno dao drukčiji iskaz. 

Ustvrdio je i kako je Cetina u lošim odnosima s nasljednicama pokojnog Pokrovca, kako je nakon njegove smrti naplaćivala dugove te prisvajala prihod od nekretnina u njegovom vlasništvu. 

Zanimljivo je kako je sutkinja na početku rasprave opomenula Igora Štimca da ne lupka sunčanim naočalama po stolu jer je to dekoncentrira. Štimčev odvjetnik je pospremio naočale na stranu, a nakon rasprave je u šali upitao sutkinju smije li mu ih vratiti. Sutkinja se nasmijala i u šali dobacila kako Štimac ne bi trebao biti nervozan, jer je sigurno teže sjediti na izborničkoj, nego na optuženičkoj klupi.

- A ne bih se baš složio - nasmijao se i Štimac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger