Obavijesti

Sport

Komentari 36

Dinamova noćna mora: Gabbia sam kao duh, Šutalo promašio loptu, Ljubičić ubio svaku nadu

Dinamova noćna mora: Gabbia sam kao duh, Šutalo promašio loptu, Ljubičić ubio svaku nadu

Dijete Milana zabilo je Dinamu u Maksimiru za vodstvo nekoliko minuta prije kraja prvog poluvremena, a kao i u prvoj utakmici na San Siru, "rossoneri" su zabili početkom nastavka, ali su onda dodali i treći i četvrti

VIDEO

Odolijevao je Dinamo napadima Milana do 39. minute, preživio i neke velike prilike, a onda u samom finišu prvog dijela primio gol iz gužve na petercu. Nevolje su se nastavile i početkom drugog poluvremena i pretvorile u potop "modrih".

Sandro Tonali ubacio je s desne strane, a nečuvan je ostao Matteo Gabbia (23). Talijanski stoper glavom je zakucao kroz noge Dominiku Livakoviću koji nije mogao napraviti ništa.

Gol Mattea Gabbije Dinamu možete pogledati OVDJE.

Gabbiji je gol na Maksimiru u petom kolu Lige prvaka bio prvi seniorski gol u karijeri, čime je podsjetio na Liliama Thurama koji je za Francusku u polufinalu SP-a 1998. u pobjedi protiv Hrvatske zabio jedine golove u reprezentativnom dresu.

Matteu je to bila 41. utakmica za Milan, klub u kojem je ponikao. Protekle tri godine je u prvoj momčadi, a Transfermarkt ga cijeni na šest milijuna eura.

Slično kao i u prvoj utakmici, "rossoneri" su zabili krajem prvog i početkom drugog poluvremena. Rafael Leao u 49. minuti prošao je po lijevoj strani, Josip Šutalo promašio je loptu, a Stefan Ristovski nije mogao ispratiti natrčalog Brazilca koji je lakoćom zakucao za 2-0.

No za razliku od prve utakmice, Dinamo se nije oporavio, već je Milan zabio još jednom. Robert Ljubičić s leđa je srušio Tonalija nakon što ga je petom proigrao Ante Rebić, a poljski sudac Marciniak bez razmišljanja je dosudio penal. Realizirao ga je Olivier Giroud, Livaković tu nije imao nikakve šanse.

Stvari su od loših postale još gore u 69. minuti. Ritam primanja golova svakih 10 minuta zaokružio je Robert Ljubičić koji je nakon skrivljenog penala zabio i autogol ramenom u praznu mrežu za visokih 4-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...