Obavijesti

Sport

Komentari 78

"Tić" koji je razljutio Mamića: Tata vozi Marija na treninge...

"Tić" koji je razljutio Mamića: Tata vozi Marija na treninge...
7

Nakon što je zabio dva gola Dinamu, Marija Pašalića, pred rodnom kućom u Kaštel Gomilici dočekalo je oko 200-injak rođaka i prijatelja. Dovezli su kombi pun piva...

VIDEO

S debelim podočnjacima u nedjelju ujutro na trening je stigao junak derbija Mario Pašalić. Kako i ne bi, kad su se njegova dva gola Dinamu i pobjeda slavila do ranih jutarnjih sati u rodnoj kući u Kaštel Gomilici, pred kojom ga je dočekalo preko 200 rođaka, prijatelja i pripadnika gomiličke Torcide. Doveli su i kombi pun piva, da im se nađe. 

- Otišao sam ranije leći, ali nisam mogao zaspati od uzbuđenja sve do 4-5 ujutro, držao me adrenalin - priznao nam je u prolazu pospani Pašalić, koji se iznenadio kad je ispred kuće zatekao toliko prijatelja. 

- Ostao je bez riječi, samo se smijao... - otkrio nam je njegov otac Ivan

Prije fešte, odmah nakon derbija Hajdukov "Lampard" odradio je s roditeljima Slavicom i Ivanom, menadžerima i čelnicima Hajduka, sastanak s dvojicom direktora Catanije. Poljudom je jučer ujutro kružila informacija kako su dogovarali njegovu prodaju u zimskom prijelaznom roku, a zauzvrat bi dio novca od transfera Hajduk dobio odmah, no to su svi sudionici demantirali. 

- Ljudi iz Catanije došli su na derbi, žele s nama suradnju, a htjeli su upoznati i Marija. Kratko smo, 5-10 minuta popričali, no nije bilo govora o transferu - otkrio nam je predsjednik Hajduka Marin Brbić i dodao:

- Pašalić je junak derbija, tko je još s 18 godina s dva gola riješio derbi? O njegovoj prodaji danas ne razmišljamo, a tko zna i što će biti do zime, možda će se klub i stabilizirati, pa nećemo morati prodavati nikoga.  

Zvuči nevjerojatno? Možda. No prije točno godinu dana Mario se na turniru u Belgiji zarazio bakterijom stafilokoka, koja mu je ušla u krvotok. Šest mjeseci nije smio trenirati. Da je tada netko prognozirao kako će danas biti prvotimac Hajduka, da će odbiti ponudu Catanije, te na koncu s dva gola riješiti derbi, zvučalo bi barem jednako nevjerojatno. 

- Ako ga žele, neka Talijani na tih 1,5 milijuna eura dodaju još jednu nulu - poručili su Pašalićevi prijatelji. 

Mario je tih i samozatajan momak, nema djevojku, otac ga još uvijek vozi na treninge, a navijači ga baš i nisu prepoznavali po gradu. Od danas se sve mijenja, shvatio je to odmah nakon derbija, kad su ga mažoretkinje zamolile za zajedničku fotografiju za uspomenu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom