Obavijesti

Sport

Komentari 54

Tivoli osvanuo u "kockastom": Šuker dobio brazilske japanke

Tivoli osvanuo u "kockastom": Šuker dobio brazilske japanke
22

Otvoreni trening u hrvatskom kampu u Tivoliju privikao je brojne lokalce koji su došli vidjeti 'kockaste' u akciji. Dobili su lopte i dresove i s oduševljenjem pratili trening

VIDEO

Niko Kovač dan nakon prijateljske utakmice protiv Australije otvorio je trening za medije, ali i navijače u hrvatskom kampu u Tivoliju. Bila je to prava fešta za lokalce u Praiji do Forte, koji su pohitali vidjeti "kockaste" u akciji.

Na početku treninga predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Davor Šuker, u društvu igrača podijelio je lopte i navijačke majice ljudima na tribini. Oni koji su htjeli mogli su se fotografirati s prvim čovjekom saveza. 

Šuker je od domaćina na dar dobio japanke u bojama Brazila koje je odmah obukao. Na tribinama se pojavila i limena glazba koja je odsvirala Lijepu našu.

Navijači su odlično prihvatili ovu gestu Hrvatske i s oduševljenjem u "kockicama" pratiti trening naše reprezentacije. Na njemu nije bilo Danijela Pranjića, koji je nakon (ne)prijateljske utakmice protiv Australije završio na štakama.

Pranjić je uganuo zglob i upitan je za utakmicu protiv Brazila 12. lipnja.

- Šime Vrsaljko odigrao je odlično na njegovoj poziciji. Ako Pranjić ne bude mogao, Vrsaljko je moguće rješenje. Ako ćemo saznati da je Pranjiću upitan SP, možda ćemo pozvati nekog novog igrača - rekao je Niko Kovač.

Utakmica s Brazilom je za četiri dana. Niko Kovač ima plan.

- Pripremili smo se. Znamo taktiku. Sigurno nećemo parkirati autobus pred našim golom. Možemo se nositi s njima. Brazil je pod pritiskom, vidjeli smo to i u utakmici protiv Srbije. Oni moraju dobiti i igrati lijepo, a tu je naša šansa. Želimo im što dulje otežati posao pa što bude - kazao je hrvatski izbornik.

Šifo propustio trening

Trening "kockastih", osim Danijela Pranjića, propustio je i Gordon Schildenfeld, kojeg muči ozljeda desne lože. Prema vijestima iz hrvatskog tabora, Schildenfeld nije teže ozlijeđen i kandidirat će za utakmicu protiv Brazila na otvaranju Mundijala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi