Sport

Komentari 6

VIDEO Junak Kreilach: Zabio za playoff u zadnjim sekundama!

VIDEO Junak Kreilach: Zabio za playoff u zadnjim sekundama!

Nije izgubio strpljenje Damir Kreilach i u petoj je minuti nadoknade lukavo na granici zaleđa dočekao pokušaj udarca Justina Merama te ga gurnuo iza leđa domaćeg golmana za veliko slavlje Real Salt Lakea

Gostima treba pobjeda za plasman u playoff, sudac je pokazao pet minuta nadoknade, nade je sve manje... A onda se na pravom mjestu u pravo vrijeme našao Damir Kreilach i utišao puni stadion u Kansas Cityju te zabio za 1-0 i pogurao svoj Real Salt Lake prema playoffu!

Jasno je bilo prije utakmice da nema kalkulacija u gostujućoj momčadi, treba im pobjeda žele li nastaviti s natjecanjem, a utakmica nikako nije išla na njihov mlin. Probudili su se gosti tek u drugom poluvremenu, izgledalo je kao da će biti prekasno, ali nikad nije kasno kad u svojim redovima imate majstora poput Kreilacha.

MLS: Knockout Round-Real Salt Lake at Los Angeles FC

Odlično je pričekao na granici zaleđa i škarice Justina Merama pospremio u mrežu za veliko slavlje gostiju. Šesnaesti je to gol Kreilacha ove sezone u američkom MLS-u, ali zasigurno i onaj najslađi. Barem zasad, dok ne zabije još koji u playoffu. 

Tim si je golom Kreilach osigurao status igrača utakmice, ali i heroja među navijačima po tko zna koji put ove sezone. Jednostavno dominira u američkoj nogometnoj ligi. U osmini finala ih čeka susret protiv Seattle Soundersa, a utakmica je na rasporedu u subotu, 20. studenog. 

Najčitaniji članci