Obavijesti

Sport

Komentari 169

Tko je krivac za debakl: Krznar, Mamić, Moubandje ili svi skupa

Tko je krivac za debakl: Krznar, Mamić, Moubandje ili svi skupa

Dinamo je u Tiraspolu nakon ozljede Perića zaigrao s bekom na stoperu i veznjakom na beku, a tako se protiv Šerifa nije moglo. S druge strane, Marin Leovac potjeran je u drugu momčad

VIDEO

Mouba nam je bio jedina opcija za stopera. Zbog Franjićeve dinamike ostavili smo njega na boku, a Moubandje je brži u centralnoj zoni, ispalio je trener Dinama Damir Krznar nakon blamaže u Tiraspolu koja je razotkrila lošu kadrovsku politiku "modrih" u obrani u zadnjih nekoliko mjeseci.

Pokretanje videa...

Dinamo ide u Moldaviju VIDEO

Francois Moubandje (31), za kojega je Krznar tvrdio da je brži u centralnoj zoni, nije stoper i zato ne čudi kako mu je Adama Traore, iako je krenuo s barem dva metra zaostatka, pobjegao u kontri kod trećeg gola Šerifa u Moldaviji.

Švicarac je u Maksimir stigao prije dvije godine s epitetom iskusnog igrača lige "petice" (147 nastupa za francuski Toulouse), ali napustio je Dinamo poslije samo 15 nastupa za prvu momčad i otišao u Alanyaspor na posudbu. Kako se i zašto vratio u Dinamo kao ozbiljna opcija u prvom sastavu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Moubandje je inače lijevi bek, ali na toj je poziciji zaigrao zadnji vezni Bartol Franjić. I ta odluka izaziva čuđenje kod mnogih navijača Dinama, pogotovo kad u momčadi imate Marina Leovca (33). Doduše, u drugoj momčadi jer su ga tamo degradirali.

Bio je važan adut kod Nenada Bjelice, ali je kod Zorana Mamića i Krznara prošle sezone završio na marginama jer je Dinamo na toj poziciji igrao s Joškom Gvardiolom i za njega dobivao pozamašnu svotu (70.000 eura za svakih 45 minuta).

Zašto je Moubandje još u Dinamu, Leovac u 2. momčadi, a Gojak igra samo kada 'zagusti'?
Zašto je Moubandje još u Dinamu, Leovac u 2. momčadi, a Gojak igra samo kada 'zagusti'?

Daniel Štefulj, kojega su doveli kao zamjenu, odigrao je samo jednu utakmicu pa ispao iz ritma zbog bolesti.

Krznar je nakon ozljeda Rasmusa Lauritsena, Josipa Šutala i Dine Perića krpao zadnju liniju neprirodnim rješenjima i to mu se obilo o glavu. Da je bilo više rezona kod slaganja kadra, teško da bi se onakav potop dogodio...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića