Obavijesti

Sport

Komentari 231

Tko je za vas favorit za titulu? Barca, Real ili možda Bayern?

Tko je za vas favorit za titulu? Barca, Real ili možda Bayern?
4

Barcelona, Real, Juve, Bayern ili možda neko iznenađenje? Tko je za vas favorit za naslov u Ligi prvaka? Real lovi rekordnu 10. titulu. Mogu li Madriđani otići do kraja?

VIDEO

Osam klubova iz pet zemalja bore se za naslov. Prvi put nakon 18 godina Engleska je ostala bez predstavnika u četvrtfinalu. Dominiraju Španjolci koji imaju čak tri kluba (Barcelona, Real Madrid, Malaga), Njemačka ima dva predstavnika (Bayern i Borussia Dortmund), a Francuska, Turska i Italija po jednog (PSG, Galatasaray i Juventus).

Real Madrid lovi rekordni 10. naslov Lige prvaka. PSG je među najboljih osam nakon 18 godina, Juventus je tamo nakon sedam godina čekanja, a Borussia nakon 15 godina. Malaga igra svoju premijernu sezonu u Ligi prvaka.

Barcelona

Otpisati momčad koja ima najboljeg igrača svijeta Lionela Messija je van svake pameti. A neki su je otpisali nakon prve utakmice osmine finala protiv Milana. Uzvratna je utakmica pokazala da su Katalonci jedni od glavnih favorita za prolaz.

Barca je u skupini G osvojila prvo mjesto ispred Celtica. Upravo su im Škoti bili "crna mačka". Jedini remi i poraz bili su upravo od Celtica. 

Real Madrid

Nošeni Cristianom Ronaldom i Joseom Mourinhom, Madriđani marširaju prema rekordnoj 10. tituli u Ligi prvaka. Real je, baš kao i Barcelona, bio nadomak ispadanja protiv Manchester Uniteda. No, sreća i mali "poguranac" od turskog suca, kao i sjajan gol Luke Modrića odveli su Real među osam najboljih. 

Madridski klub je bio u skupini D i osvojio je drugo mjesto. Ispred je bila Borussia Dortmund. Ostvarili su tri pobjede, dva remija i jedan poraz.

Bayern

Pomeli su Arsenal u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka (3-1). Uzvrat na Allianz Areni trebao je biti formalnost. No ta se formalnost umalo pretvorila u katastrofu. Arsenal je vodio 2-0, a da su londonski nogometaši imali još desetak minuta vremena... 

Bavarci su u skupini F bili prvi ispred Valencije koja je imala isti broj bodova. 

Borussia Dortmund

Uvjerljivo je dortmundska Borussia prošla među osam najboljih u Ligi prvaka. Igrali su protiv Šahtara i prošli s ukupnih 5-2. Uz Barcelonu igraju možda najljepši nogomet. 

U skupini D su bili ispred madridskog Reala. Iza sebe su ostavili Ajax i Manchester City. Mogli bi biti pravo iznenađenje. 

Juventus

Nogometaši Juventusa sedam godina su čekali kako bi došli među osam najboljih u Ligi prvaka. Nisu imali problema protiv Celtica u osmini finala. Prošli su najuvjerljivije od svih klubova. S ukupnih 5-0. 

U skupini E bili su prvi bez poraza. Tri pobjede i tri remija.

PSG

Francuski klub u osmini finala je u dvije utakmice bio bolji od Valencije. Ibra i društvo prošli su dalje s ukupnih 3-2. 

U skupini A Lige prvaka PSG je bio sa zagrebačkim Dinamom, kijevskim Dinamom i Portom. Završili su prvi ispred Porta.

Galatasaray

Doveli su Wesleya Sneijdera i Didiera Drogbu. U osmini finala izbacili su favorizirani njemački Schalke. Prošli su među osam najboljih s ukupnih 4-3. 

U skupini H je Galatasaray bio drugi iza Manchester Uniteda. 

Malaga

Igraju premijernu sezonu u Ligi prvaka. I odmah su došli do osmine finala. Vodi ih Manuel Pellegrini koji je odveo Villarreal do polufinala Lige prvaka 2006. godine. U osmini finala izbacili su Porto koji je bio favorit. Prošli su s ukupnih 2-1.

Malaga je igrala u skupini s Milanom, Zenitom i Anderlechtom, a bili su prvi s čak četiri boda prednosti ispred drugoplasiranog Milana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 231
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao