Sport

Komentari 31

Tko kaže da nema sporta? HRT će reprizirati 'srebrnu' Rusiju

Tko kaže da nema sporta? HRT će reprizirati 'srebrnu' Rusiju

Da vrijeme prođe brže, pobrinut će se Hrvatska radiotelevizija koja će, nakon brojnih pritisaka građanstva, od utorka krenuti s reprizama hrvatskih utakmica na Svjetskom prvenstvu 2018. godine

Europskog nogometnog prvenstva ove godine neće biti. Ne samo nogometa, već i drugih velikih sportskih natjecanja, uključujući, vrlo izjvesno, i ono najveće - Olimpijske igre u Tokiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Euro 2020. trebao je to biti prvo veliko natjecanje za Hrvatsku nakon srebrne Rusije, no naše ćemo junake opet gledati na velikoj sceni tek sljedećeg ljeta.

A da vrijeme, kako to, kako ovo i karanteni, prođe brže, pobrinut će se Hrvatska radiotelevizija koja će, nakon brojnih pritisaka građanstva, od utorka krenuti s reprizama hrvatskih utakmica na Svjetskom prvenstvu 2018. godine i putem do svjetskog srebra.

Sve će se utakmice, a sigurno znate da je sve počelo s Nigerijom (2-0) i završilo s Francuskom (2-4), emitirati na Drugom od 17.10. 

Međutim, neće se na tome zaustaviti, već će HRT podsjetiti na druge najveće hrvatske sportske uspjehe, medalje, emotivne trenutke. Popis je dug, ali olimpijsko košarkaško srebro, Janičine olimpijske medalje, Goranov Wimbledon, svjetska i olimpijska rukometna zlata, bronca Vatrenih iz Francuske, vaterpolska zlata, atletska... Nikad neće izblijediti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci