Obavijesti

Sport

Komentari 57

Tko se još smije Interu? Roma uvjerljiva, Atalanta juri i juri!

Tko se još smije Interu? Roma uvjerljiva, Atalanta juri i juri!
1

Inter se preporodio dolaskom Stefana Piolija i sada je to svima jasno. Pružio je odličnu igru protiv Juventusa, osvaja bodove protiv malih momčadi i ovdje govorimo o legitimnom kandidatu za nastup u Europi

VIDEO

Najveće ovogodišnje iznenađenje u Italiji nastavlja sa sjajnim igrama. Atalanta je pobijedila Palermo u gostima 3-1 i ponovo se istaknula kao ozbiljan kandidat za Europsku ligu sljedeće sezone. Momčad Gian Piera Gasperinija povela je 2-0 preko Andree Contija (19') i Alejandra Papua Gomeza u (26') da bi momčad sa Sicilije smanjila prednost golom Ivajla Čočeva (41').

Konačnih 3-1 postavio je Milanov izdanak Bryan Cristante, koji se u Atalanti nalazi na posudbi iz Benfice. Atalanta je ovom pobjedom zauzela peto mjesto i preskočila Lazio, koji sutra dočekuje desetkovan Milan na Olimpicu. Četiri utakmice nije izgubila (tri pobjede i remi), a zadnji poraz doživjela je u tijesnom porazu od Lazija 2-1. Josip Posavec odigrao je cijeli susret za Palermo.

Roma je nastavila s pobjedama. Ovo joj je bila 17. ove sezone u Seriji A. 'Vučica' je nadigrala Crotone u gostima i pokazala da je, uz Napoli, jedini kandidat za Juventusov tron. Edin Džeko promašio je svoj drugi penal ove sezone kada je pucao jako po podu pored gola u 17. minuti. Dvadesetak minuta kasnije, ponovo se na listi strijelaca našao sjajni veznjak Radja Nainggolan, koji je na asistenciju Salaha lijepo pogodio za 1-0. Nainggolan je zabio svoj šesti gol ove sezone i izjednačio osobni rekord od prošle godine.

Mreže su mirovale sve do 77. minute kada se Džeko iskupljuje za promašaj i zabija svoj 18. gol ove sezone za nedostižnih i konačnih 2-0 te ostanak na prvom mjestu liste najboljih strijelaca.

Inter se preporodio dolaskom Stefana Piolija i sada je to svima jasno. Pružio je odličnu igru protiv Juventusa, osvaja bodove protiv malih momčadi i ovdje govorimo o legitimnom kandidatu za nastup u Europi sljedeće sezone. Današnja žrtva bio je Empoli, koji nije mogao puno na Giuseppe Meazzi. Eder je načeo mrežu momčadi Giovannija Matrusciella već u 14. minuti na asistenciju pomalo zaboravljenog Rodriga Palacija, a konačnih 2-0 postavio je Antonio Candreva u 54. minuti. Ivan Perišić nije konkurirao za nastup zbog crvenog kartona dok Marcelo Brozović ima ozljedu. Inter je pokazao i da bez glavnih igrača može pobijediti pošto igrao nije ni najbolji strijelac i asistent Mauro Icardi.

Od ostalih utakmica prava golijada bila je u Torinu gdje je domaćin slavio protiv Pescare 5-3. Strijelci za Torino su bili Falque (2'), Ajeti (9'), Belotti (15', 61') i Ljajić (53') dok su za Psecaru zabijali Ajeti (73'ag) i Benali (75', 83'). Sassuolo je na Mapeiju izgubio 3-1 od Chieva. Momčad Eusebija di Francesca je od 4. minute igrala s igračem manje nakon što je Letschert skrivio penal. Inglese ga je promašio, a u 39. minuti se iskupio i zabio 1-1 pošto je Alessandro Matri zabio za vodstvo s igračem manje u 24. minuti. Inglese je do kraja došao do hat-tricka golovima u 56. i 67. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići