Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tom Brady tek u 10. Super Bowl nastupu stigao do touchdowna u prvoj četvrtini: I to za Gronka!

Tom Brady tek u 10. Super Bowl nastupu stigao do touchdowna u prvoj četvrtini: I to za Gronka!
2

Rob Gronkowski stigao je do četvrtog i petog touchdowna hvatanjem u dosadašnjim Super Bowl nastupima, a više ih (čak osam) ima samo legendarni hvatač Jerry Rice

VIDEO

Tom Brady (43) konačno je, tek u svom desetom Super Bowl nastupu, stigao do touchdown dodavanja u prvoj četvrtini. Nevjerojatno zvuči podatak kako najveći QB svih vremena, ali i vlasnik šest Super Bowl prstena, u svim dosadašnjim Super Bowl dvobojima nije imao niti jedno TD dodavanje u prvoj četvrtini.

Pokretanje videa...

01:06

Ovoga puta, Brady je samo 37 sekundi prije isteka prve četvrtine, lijepim dodavanjem za osam yardi "pogodio" svog najdražeg hvatača Roba Gronkowskog. I odveo Buccaneerse do vodstva 7-3. Zanimljivo, Robu Gronkowskom je ovo bio četvrti touchdown hvatanjem u svim dosadašnjim Super Bowl dvobojima, a ovo mu je peti nastup u samoj završnici NFL sezone.

Rob Gronkowski tako je stigao na drugo mjesto vječne ljestvice po broju TD-a hvatanjem u Super Bowl povijesti, tu i dalje vodi legendarni Jerry Rice koji ima osam touchdowna Super Bowlu. Legendarni Gronk prvo je TD hvatanje u Super Bowlu imao 2015. godine u pobjedi (28-24) New England Patriotsa protiv Seattle Seahawksa, dok je sljedeća dva upisao u porazu (41-33) Patriotsa od Philadelphije Eaglesa iz 2018. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Super Bowl LV - Tampa Bay Buccaneers v Kansas City Chiefs

Toma Bradyja i Roba Gronkowskog veže dugogodišnja ljubav i veliko prijateljstvo. Dapače, Tom Brady je prošle godine prelaskom u Tampu Bay Buccaneerse "izvukao" Gronka iz jednogodišnje mirovine, nagovorio ga da se vrati "footballu" i zajedničkim snagama pokušaju osvojiti još jedan Super Bowl. I baš je taj dvojac opet ispisao povijest, njihova veza proradila je i u prvoj četvrtini protiv Chiefsa.

Ali, nije to bilo sve, kombinacija Brady - Gronkowski je proradila i u drugom četvrtini, pa su Buccaneersi poveli 14-3. Tom Brady sada je dodavanjem od 17 yardi pronašao Gronkowskog koji je tako stigao do svog petog touchdown hvatanja u Super Bowl povijesti.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu