Obavijesti

Sport

Komentari 52

Tomečak: Mi smo krivi, Rijeka se Matjaža Keka neće odreći

Tomečak: Mi smo krivi, Rijeka se Matjaža Keka neće odreći
2

Mi čvrsto stojimo uz trenera. Kek je napravio velike stvari za Rijeku i ima našu podršku, kaže Ivan Tomečak. Sigurno da podrška igrača puno znači strategu...

VIDEO

Matjaž Kek uvijek je bio nogometni gospodin. Nakon debakla protiv Aberdeena izjavio je kako sramotu potpuno preuzima na sebe. To trener uvijek i treba napraviti nakon što mu momčad doživi neočekivani nokaut.

Jučer su igrači Rijeke ponovno trenirali u Fužinama. U Gorskom kotaru je ipak malo hladnije nego u Rijeci. Prije treninga su poslušali slovenskog trenera.

Prenio je Kek svojim igračima razmišljanja nakon vjerojatno neprospavane i teške noći. Oni koji su bili u njegovoj blizini kažu da je puno razgovarao mobitelom. Nije mu lako nakon šokantnih 0-3 protiv Aberdeena.

- Naravno da je velika odgovornost na nama igračima. Mi smo krivi za ovakav rezultat - rekao nam je riječki bočni igrač Ivan Tomečak.

Rijeka do četvrtka nije izgubila niti jednu od 12 europskih utakmica koje je pod vodstvom Matjaža Keka igrala na Kantridi.

- Sve je krenulo krivo. Da smo zabili prilike kod 0-0, sve bi bilo drukčije. Jednostavno nas je presjekao taj njihov gol - pojašnjava Tomečak pa nastavlja:

- Znate onu: ‘U dobru se ne uzvisi, u zlu ne ponizi’. Moramo dignuti glavu i krenuti dalje.

Govorio je Matjaž Kek nakon utakmice o svemu što nije valjalo. Iz njegovih riječi moglo se zaključiti da je spreman na sve, čak i na ostavku.

- Mi čvrsto stojimo uz trenera. To uopće nije upitno. On je napravio velike stvari za Rijeku, ima našu podršku - završio je Tomečak.

Sigurno da podrška igrača puno znači slovenskom strategu. I sam je rekao da se zna što slijedi ako ne bude mogao kontrolirati momčad. Zasad je ima pod kontrolom. Ovakvi se porazi uvijek mogu dogoditi, ali se nikad ne smije zaboraviti sve što je Matjaž Kek napravio za nogomet na Kvarneru. Dvije je godine Rijeka igrala u skupini Europske lige. Na Kantridi se sjajno nosila s velikanima poput Seville, Feyenoorda, Lyona. I baš zato Riječani nisu i neće okrenuti leđa svojem Keku. Neće ga se odreći ni predsjednik Damir Mišković. Teško je naći dobrog trenera, a Rijeka na klupi ima dokazanog stručnjaka koji itekako zaslužuje povjerenje.

I igrači su se ovog puta izvukli bez kazni. Oni se sad prvo moraju iskupiti navijačima, koji su ih bodrili i kod 0-3.

U njima još tinja nada u čudo nad čudima. A ako naprave čudo, u trećem bi pretkolu Europske lige igrali s pobjednikom para Kairat - Alashkert.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom