Obavijesti

Sport

Komentari 35

Tomečak: Ronaldov dres? Ma ne bih, nije mi baš simpatičan

Tomečak: Ronaldov dres? Ma ne bih, nije mi baš simpatičan
5

Real je bio ranjiv i imali smo priliku. Nisam tražio dres od realovaca, ali u Madridu ću se sigurno mijenjati. Sigurno je da Ronalda neću pitati za dres, kaže Tomečak

VIDEO

24sata: Kakav je osjećaj igrati protiv “galacticosa”?

Bilo je zaista nevjerojatno. Svi smo se jako nabrijali. Još kao početnik sanjao sam da ću igrati ovakve utakmice. Prepun Maksimir, s druge strane Real... Ma to je neponovljivo.

24sata: Je li se uz malo sreće mogao izbjeći poraz od Reala?

Oni su bili jako ranjivi, imali smo veliku priliku. Nije sramota izgubiti 1-0 od Reala, ali tužan sam jer smo trebali iskoristiti njihovu lošiju partiju. Žalit ćemo za ovom prilikom još jako dugo. Nedostajalo nam je samo malo sreće.

24sata: Jeste li na kraju pitali dres nekog realovca?

Nisam, vidio sam da su bili jako ljutiti zbog svoje izvedbe i većina ih se nije htjela mijenjati. U Madridu ću se sigurno mijenjati. Za uspomenu bih volio imati bijeli Realov dres. Sigurno je da neću pitati Cristiana Ronalda za dres. Ne bih njegov dres. Nije mi simpatičan i jako je arogantan, a ne volim takve ljude.

24sata: Slijedi Lyon. Kakve su Vam šanse na Gerlandu?

Oni su apsolutni favoriti, pa to je momčad koja već godinama igra sjajno u Ligi prvaka. Znam da će nas shvatiti jako ozbiljno nakon ove naše partije protiv Madriđana. Mislim da uz malo sreće možemo do trećeg mjesta i prezimljavanja u Europi.

24sata: Svi hvale Kelavu. Što Vi kažete za njegove obrane?

Ako ovako nastavi, onda bi mogao birati klub za koji će braniti. Fantastičan je, nikad nisam vidio da netko tako dobro brani kao on protiv Reala.

24sata: Trener Kruno Jurčić je na početku sezone rekao da ste “žrtva sustava”. Kako gledate na to?

Jako sam nesretan što ne igram standardno. Mislim da se mogu uklopiti u bilo koji sustav, pa tako i u romb u veznoj liniji. Trpim jer često igramo u tom sustavu, ali vjerujem da ću se ubrzo ustaliti u prvom sastavu. Moram dobro iskoristiti svaku priliku koju mi trener Jurčić pruži.

24sata: Imali ste dosta problema sa zdravljem. Je li sad sve u redu?

Hvala Bogu, sad sam dobro. Uvijek ima udaraca i sitnih problema, ali bitno je da nema teže ozljede. 

24sata: Brat Neven je na svakoj utakmici. Je li on najveći navijač?

Ma brat mi je genijalan. Moli se Bogu za mene svaki dan. Prije utakmice s Realom svaki mi je dan slao poruke. Ivane, pazi, igrat će u ovom sastavu. Čuvaj se tog Marcela, opasan je jako. Neven za mene skautira protivnike, pa mi onda kaže tko je najopasniji. Stalno pazi na mene.

24sata: Hobi Vam je ribolov. Koliko ste često na jezeru i rijeci?

Jako često, čim imam slobodnog vremena trčim u ribolov. Evo i poslije utakmice u Ligi prvaka opuštao sam se uz ribolov s curom i prijateljima. Malo se kartamo i zezamo, ma to je pravo opuštanje. Bolje je da sam na jezeru i rijeci nego da slobodno popodne provedem hodajući šoping centrovima. Nisam vam za to.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger