Obavijesti

Sport

Komentari 37

Tomić: Ispali iz utrke za titulu? Tablica će na kraju pokazati sve

Tomić: Ispali iz utrke za titulu? Tablica će na kraju pokazati sve

Čestitam Dinamu. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Napravili smo sve što smo se dogovorili. Imali smo vodstvo, limitirali smo Dinamo u njihovim šansama, rekao je trener Rijeke

VIDEO

Velika euforija, više od 7000 tisuća ljudi i fantastična atmosfera na Rujevici. Navijači su bili to pogonsko gorivo Riječanima, nadali su se pobjedi koja bi ih ostavila u utrci za naslov prvaka, no ipak Dinamo je uzeo puni plijen na Kvarneru.

Modri su pobijedili Rijeku 2-1 u 30. kolu Prve HNL i opet svrgnuli Osijek s vrha. Bio je to sjajan susret u kojem su Riječani silovito ušli u susret pa poveli već u šestoj minuti golom Čerina.

Bili su agresivniji, čvrsti, prvi na svakoj ničijoj lopti, konkretniji, jednostavno su preorali teren u prvom dijelu. No, u nastavku preokret. Dinamo je polako povezao konce, Kopić je bacio sve karte u napad i isplatilo se u svega sedam minuta. Prvo je Emreli u 79. minuti izjednačio na 1-1, da bi potom Arijan Ademi u 86. minuti zabio za potpuni preokret na Rujevici. I time, vrlo vjerojatno, izbacio Rijeku iz utrke za naslov.

Ponos u srcu, a knedla u grlu. Goran Tomić nema što zamjeriti svojim igračima.

- Čestitam Dinamu. Odigrali smo dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Napravili smo sve što smo se dogovorili. Imali smo vodstvo, limitirali smo Dinamo u njihovim šansama. Igrom sam bio zadovoljan. U drugome poluvremenu je Dinamo pritisnuo, no imali smo svoje prilike kod 1:0. Mislim da bi s 2:0 utakmica otišla u drugom smjeru - rekao je trener Rijeke. 

Dinamo je preuzeo rizik u drugom dijelu. Rijeka se nadala prilikama iz kontre, ali nije išlo.

- Dinamo je nakon toga navalio svim snagama. Plod njihove kvalitete bila su dva gola. Trebao nam je drugi gol, pogotovo kad je Dinamo igrao otvoreno. Imali smo prilike, nismo zabili. Nedostajali su nam dinamični vezni igrači koji bi možda podignuli ritam. No oni koji su bili na terenu dali su sve od sebe.

Na pitanje je li Rijeka ispala iz borbe za titulu, Tomić je rezignirano odgovorio.

- Gledajte, pripremamo se za iduću utakmicu. Na kraju će tablica pokazati svoje. Imamo još dosta toga za pokazati. U igri smo za još jedan trofej. Nogomet je danas stvarno bio dobar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka