Obavijesti

Sport

Komentari 16

Osijek pregovara sa Zekićem. Tomić je bio prvi izbor za klupu, ali se zahvalio. Evo i zašto...

Osijek pregovara sa Zekićem. Tomić je bio prvi izbor za klupu, ali se zahvalio. Evo i zašto...

S Pampasa su se okrenuli Zoranu Zekiću, a bivši trener Rijeke bio je u kombinacijama i za klupu Dinama, ali je izvisio. Stjepan Tomas nije vodio trening u utorak, čeka se službena potvrda o smjeni

VIDEO

Goran Tomić neće biti novi trener Osijeka. Kako doznajemo, s Opus Arene je na adresu sjajnog šibenskog nogometnog stručnjaka i čovjeka slavonska ponuda došla još u nedjelju navečer, ali... Tomić se Osječanima zahvalio i - odbio.

Otkad se, ljetos, vratio iz Emirata 'Gogo' je na stolu imao ponude i Rijeke i Dinama. Zagrepčani su odabrali Jakirovića, a Tomić je smatrao kako je - prerano za povratak na Rujevicu.

Umjesto njega u klubu su se odlučili za Zorana Zekića. Stjepan Tomas je bivši, u utorak nije vodio trening s momčadi, već je to učinio Ivo Smoje, pišu Sportske novosti.

Počeli su pregovori s legendom kluba koji je trenutačno u albanskom prvaku Partizaniju, kako doznajemo od njegova agenta Miroslava Bičanića. Pregovori bi se mogli otegnuti nekoliko dana, ali bi mogli završiti do utakmice protiv Rudeša u subotu.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Slaven - Osijek 1-0

Pokretanje videa...

sažetak utakmice slaven belupo osijek 30 09 2023 01:56

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Tomiću nije bilo 'za glavu' raditi i zaraditi, a u sjećanju je još i ona epizoda kada Osijek nije bio od volje platiti odštetu za Tomića nego na klupu postavio Renea Pomsa, a Tomića ostavio na čekanju.

Poms nije ispao baš planski privremeno rješenje nego se na slavonskoj klupi zadržao kratko zbog rezultata koji nisu bili na razini klupskih ambicija. A Tomić je iz Al-Nasr SC-a otišao, ne za trenera Osijeka, nego na godišnji odmor.

Prema našim izvorima, Goran Tomić će radije još tri mjeseca provesti 'puneći baterije' i uživajući u obiteljskom životu te usput vagati inozemne ponude da bi (najkasnije uoči priprema za sljedeću sezonu) odabrao jednu od klupa: van HNL-a.

Tomić se ljetos mogao vratiti u Rijeku

Kako god bilo, zamjenu za Stjepana Tomasa Osječani neće naći u Goranu Tomiću nego se moraju nadati da će s albanskim Partizanijem ispregovarati transfer Zorana Zekića. Ili se okrenuti nekom trećem rješenju.

Da mu se vraćalo u HNL Tomić bi onda u kolovozu prihvatio ponudu da se vrati na Rujevicu i prihvati dobro posloženu i već tada uspješnu momčad Rijeke. Ovaj, današnji Osijek očigledno mu nije dovoljno jak magnet, a osim toga trenutačno mu je i draža opcija rada - u inozemstvu.

Osim trenerske pozicije, u Osijeku su jako blizu i smjeni sportskog direktora Ivice Kuleševića koji navodno nije ni bio na kriznom sastanku vodstva u ponedjeljak. No oko njegove zamjene ne moraju toliko žuriti jer je do prijelaznog roka ostalo još dva mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna