Sport

Komentari 1

Tomić: Očekivao sam više od igrača. Sada ide finale sezone

Tomić: Očekivao sam više od igrača. Sada ide finale sezone

Najbitnija je pobjeda, ostalo je za zaborav. Već od večeras se pripremamo za finale Kupa. Malo smo izrotirali ekipu, da igrači koji su igrali veći dio sezone ne igraju svih 90 minuta, kaže riječki trener

Nogometaši Rijeke su za kraj Prve HNL srušili Hrvatski dragovoljac 1-0. Susret koji je imao nebitan rezultatski značaj ipak je stvorio pozitivnu atmosferu u riječkom taboru, taman uoči finala Kupa protiv Hajduka u četvrtak.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najbitnija je pobjeda, ostalo je za zaborav. Već od večeras se pripremamo za finale Kupa. Malo smo izrotirali ekipu, da igrači koji su igrali veći dio sezone ne igraju svih 90 minuta po ovim dosta teškim uvjetima - rekao je trener Rijeke Goran Tomić.

Riječani su dominirali, izgledali bolje na terenu, no ipak je dojam kako su odigrali u drugoj brzini. Je li stvar u neispunjavanju Tomićevih ideja ili mentalnih igrica uoči Hajduka tek ostaje vidjeti. Jer riječki strateg nije bio zadovoljan izvedbom.

Rijeka pobijedila Hrvatski dragovoljac 1:0

- Više sam očekivao od igrača u ovoj utakmici, ali... Kažem: bitan je rezultat i okrećemo se finalu Kupa.

Rijeka je prvenstvenu sezonu završila na četvrtom mjestu. Do polovice prvenstva bila je u utrci za naslov, pa i nešto nakon toga, no niz lošijih rezultata izbacio ju je iz utrke. Sada može 'spasiti' sezonu novim trofejem i navijačima pružiti razloga za slavlje.

- Finale je jednostavno: utakmica sezone. Zadnjih nekoliko utakmica je bilo dosta rotacija pa je igra malo patila, ali napravit ćemo apsolutno sve da budemo pravi u četvrtak navečer - zaključio je Tomić.