Obavijesti

Sport

Komentari 6

Tomićeva strana priče: Ja ne koristim riječ 'crnčuga'

Tomićeva strana priče: Ja ne koristim riječ 'crnčuga'
1

Dinamovog nogometaša suigrač Guela optužio je za rasističko vrijeđanje. Tomić opovrgava optužbe i tvrdi da je odgojen puno, puno bolje od toga

VIDEO

Bio je na rubu suza. Anti Tomiću, nogometašu kojem je još devet ispita ostalo do diplome na Ekonomskom fakultatu, ovih dana nije nimalo lako. Franck Manga Guela teško ga je optužio, "rekao mi je 'tko te j..., crnčugo", on tvrdi da ga je optužio lažno.
- Imali smo nesporazum oko auta i to je trajalo neka dva mjeseca. Ogrebao mi je auto i kada sam ga pitao što ćemo s njim rekao mi je da će mi dati 100 kuna. A ja sa 100 kuna ne mogu ni oprati auto, a kamoli ga popraviti - počeo je 25-godišnji Dinamov veznjak svoju verziju incidenta koji je uzdrmao modru svlačionicu.
- To je sve trajalo više od dva mjeseca. Kada sam mu rekao da odemo kod majstora procijeniti štetu, odgovorio je da ima on svog majstora. Ali i s tim je odugovlačio - priča Tomić i nastavlja:
- Pogriješio sam što sam ga na treningu opet pitao što ćemo s tim, znam da nije bilo ni vrijeme ni mjesto. No on mi je odgovorio da ga već boli glava od tih mojih pitanja i cinično pitao jel moj auto Lamborghini. Odgovorio sam da za mene je, da sam ga sam zaradio. Tada me udario i suigrači su spriječili tučnjavu - završio je s prepričavanjem Ante Tomić.
No više od slijeda događaja javnost je zasmetala činjenica da je jedan navodno pristojno odgojeni zagrebački dečko tamnoputom suigraču rekao da je crnčuga.
- Nikad mu nisam rekao crnčuga, nisam ni pomislio na to. Nikada u životu nisam izgovorio tu riječ, nikada! Nisam tako odgojen, moji su me roditelji drugačije odgojili, usadili mi neke druge vrijednosti - rekao je Ante, kojeg su mediji nakon Guelinih optužbi logično okaraktarizirali rasistom.
- Pogodili su me svi ti napisi u medijima. Bio sam uvjeren da me novinari koji prate Dinamo bolje poznaju, da znaju da mi nikada ne bi palo napamet tako nešto izgovoriti.
Tomić kaže i da nije želio svoju verziju događaja iznosti telefonom, već je želio pričekati povratak iz Dubrovnika. Garantira i da je atmosfera u svlačionici odlična.
- Nakon svega toga nije bilo podjela u svlačionici, atmosfera je super, svi smo kao jedan.
Guela je već sada bivši igrač Dinama, a cijeli incident Ante Tomić želi ostaviti u prošlosti i zaboraviti što prije.
- Opraštam mu štetu na autu, ali optužbe ne! - za kraj priče kaže igrač koji se još uvijek bori za mjesto u momčadi.
A ako je 'rasistički' incident prošlost, Šahtar je budućnost. U Zagreb Darijo Srna i njegovi Ukrajinci dolaze s dva gola prednosti i u ulozi izrazitih favorita za prolazak u Ligu prvaka.
- Ako mi budmo u top izdanju, a oni u nešto lošijem, imamo šansu. Pokazali su da su kvalitetnija momčad, ali šanse postoje dok god se igra. Mi igramo doma i moramo pokušati - misli Tomić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe