Obavijesti

Sport

Komentari 27

Heroj Britanije: Bellew Hayea razbio sa - slomljenom rukom

Heroj Britanije: Bellew Hayea razbio sa - slomljenom rukom
2

Sinoćnji senzacionalni pobjednik Tony Bellew otkrio je kako je slomio desnu ruku u drugoj ili trećoj rundi, no izdržao je do kraja i u 11. rundi slavio tehničkim nokautom protiv Hayea

VIDEO

Sretan sam što je David Haye ipak relativno zdrav na kraju. Obojica smo zaradili ozljede u ovom meču. Ja sam slomio desnu ruku na samom početku meča, već u drugoj ili trećoj rundi. Danas je jako natečena, otkrio je Tony Bellew dan nakon najveće pobjede u njegovoj boksačkoj karijeri.

Boksač iz Liverpoola sinoć je u londonskoj O2 Areni u 11. rundi tehničkim nokautom pobijedio velikog favorita Davida Hayea i kući otišao sa suzama u očima svjestan da je napravio velik posao. David Haye boksač je iz više kategorije, teži, iskusniji, no Bellew, inače vatreni navijač Evertona, pokazao se kao izuzetno izdržljiv i srčan borac.

- Znam da je David imao problema s Ahilovom tetivom, vidio sam da jedva stoji i zato sam ga svako malo pitao je li dobro. I, vjerujte mi, četiri runde je bio dobro. I sam sam ušao u meč s bolovima u koljenu, no to nije nešto što navijači žele slušati - rekao je Bellew te otkrio kako je preživio gotovo cijeli meč sa slomljenom rukom:

- Pokušao sam izbrisati tu ozljedu iz glave. Nisam osjećao bol, razmišljao sam samo o pobjedi.

Iako su mjeseci prije borbe bili prožeti vrijeđanjem i omalovažavanjem s obje strane, a sam početak meča otkrio da se radi o boksačima koji gotovo da mrze jedan drugoga, nakon posljednjeg gonga boksači su se zagrlili, a u izjavama pokazali iznimno poštovanje jedan prema drugome.

- Znam da je bilo jako puno zle krvi prije meča i mislim da su neke stvari koje Haye rekao odvratne, no to je iza nas. Nisam mu želio nauditi, nikad to ne bih rekao ni za koga. A moj 11-godišnji sin mora slušati kako me netko želi obezglaviti - dodao je Bellew.

Kasnije je otkriveno i što je Tony vikao Hayeu i njegovu kutu pred kraj meča.

- Pogledao sam Davida nakon što se vratio u ring i rekao mu 'dosta je'. On je samo kimao glavom. Okrenuo sam se njegovu treneru i rekao mu da prekine meč. Zabrinuo sam se za njega jer nije mogao boksati više. Već u četvrtoj i petoj rundi bio je umoran, no blokirao je udarce. A kada smo došli do devete, osjetio sam da paničari. Govorio sam mu da prekine meč, no on je stalno odbijao i zato ga sada iznimno poštujem - priča Bellew.

A koliko Britanci vole Tonyja jasno je bilo sinoć u Londonu. Iako je Bellew iz Liverpoola, navija za Everton, a njegov sinoćnji protivnik Haye iz Londona i navija za Millwall, gotovo cijela O2 Arena navijala je za Tonyja. Jedan je dobio ovacije, a drugi zvižduke... I to dovoljno govori o njima, zar ne?!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'