Obavijesti

Sport

Komentari 15

Toplak: Nemam ja kaj zamjeriti svojim igračima. Presretan sam, a protiv Slavena idemo na 'fajt'

Toplak: Nemam ja kaj zamjeriti svojim igračima. Presretan sam, a protiv Slavena idemo na 'fajt'

Da, desetkovani smo, da, puno igrača nam fali. Radili smo izmjene, ozljeda Šimunovića, Steenvoorden je ostao do kraja zbog grča. Stvarno su dali sve od sebe i šteta kaj nisu nagrađeni, kaže Toplak

VIDEO

Prije svega, pozdrav Valentini i Elvisu u studiju. Razočaran sam, ovu utakmicu nismo smjeli izgubiti. Imali smo dobrog golmana, ali jednostavno ta kvaliteta Dinama je ipak presudila, rekao je trener Gorice Samir Toplak nakon tijesnog poraza od Dinama 0-1 u Velikoj Gorici pa nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Željko Kopić više nije trener Dinama VIDEO

- Fali nam odlučnosti prema naprijed i konkretnijih poteza i kad dođemo u tu neku zonu završnice rješenja su nam kriva. A u principu su jednostavna, meni je s klupe jednostavno vidjeti, ali povučemo kriva rješenja. Da, desetkovani smo, da, puno igrača nam fali. Radili smo izmjene, ozljeda Šimunovića, Steenvoorden je ostao do kraja zbog grča. Nisu dugo bili u procesu i dosta je tu problema, ali svim ostalim igračima nemam ja kaj zamjeriti. Stvarno su dali sve od sebe i šteta kaj nisu nagrađeni za taj trud.

Toplak je danas krenuo s tri središnja obrambena igrača, s tri stopera. Nije imao lijevog beka. Dobar dio utakmice je dobro radio. Dinamo jest imao prilike, ali izgledalo je to u redu.

- Na taj način smo i pripremali, da zatvorimo sredinu. Znali smo da će Ivanušec i Ademi ulaziti jako puno unutra, ali premalo smo sprječavali centaršute da dođu u srce šesnaesterca. Malo smo se u početku bojali, bili smo preagresivni i bojali se izaći visoko. Kad smo malo opustili kočnicu tamo oko 15., 20. minute to je puno bolje izgledalo. Dinamu nismo dali da se šeće oko naše polovice već su i oni morali igrati na druge lopte. Nažalost, ta individualna kvaliteta je na kraju odlučila.

Četiri kola je do kraja. I dalje traje borba za peto mjesto. Toplak je neko vrijeme tu, kako vidi Goricu?

- Prezadovoljan sam s obzirom na kostur ekipe koji imamo za sljedeću sezonu. Neke pozicije moramo popuniti, nastale su praznine nakon odlaska igrača i ozljeda. Ali momentalno sam sretan, baš presretan raditi s ovim igračima koje imam. Upijaju i dobro rade. Velim, svakim danom mi je gušt raditi. Je li to zato kaj sam dugo bio bez posla pa sam se zaželio, ali mislim da imam dovoljno iskustva da mogu procijeniti. Da su dečki izuzetno karakterni. Kad te oni slijede, kad vidiš da oni nešto rade i isprate tvoj dio onda si kao trener sretan.

Iduće kolo Slaven Belupo.

- Teška utakmica, težak teren, teško gostovanje. Idemo prvo prebrojiti ozlijeđene pa vidjeti s kojim kadrom ćemo uopće moći konkurirati u Koprivnici. Dobro ćemo se pripremiti i idemo kao i svaku utakmicu "na fajt" i idemo pobijediti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve