Obavijesti

Sport

Komentari 22

Torino je zagrizao za Vuškovića! Hajduk traži duplo veću ponudu

Torino je zagrizao za Vuškovića! Hajduk traži duplo veću ponudu

Mladi stoper Hajduka posljednjeg dana zimskoga prijelaznog roka našao se na meti talijanskih klubova Beneventa i Torina. S Poljuda su izvjesili cijenu od pet milijuna eura

VIDEO

Hajduk je odbio prvu ponudu Torina za hrvatskog U-21 reprezentativca Marija Vuškovića (19), riječ je bila o opciji plaćene posudbe uz otkup ugovora na ljeto, no Torino je i dalje u igri, a prijelazni rok završava u 20:00 sati.

POGLEDAJTE VIDEO: Hajduk na Braču

Pokretanje videa...

Lovre Kalinic Hajduk 00:38

Do nedjelje navečer postojala je opcija transfera Vuškovića u Benevento ili Torino, no Hajduk nije bio zadovoljan ponudom i odlučio je do daljenjega zadržati mladog stopera. No danas je novi dan...

Situacija s pandemijom korona virusa utjecala je na sve transfere, čeka se da veći i bogatiji klubovi počnu kupovati, a onda će se novac prelijevati do manjih.

Tako vijesti iz Italije kažu da je Liverpool zainteresiran za kupnju stopera, a čuli smo da je u igri bio i naš Duje Ćaleta-Car. Osim njega, na meti Jürgena Kloppa su i stoperi Schalkea Ozan Kabak, Arsenalov Shkodran Mustafi i Torinov Brazilac Bremer

Ako se na koncu Klopp odluči za Bremera, to će Torinu otvoriti mogućnost da Hajduku ponudi otkup Vuškovića odmah, no pitanje je hoće li Hajduk privatiti i tu ponudu, navodno tešku 2,5 milijuna eura, uz određene bonuse i postotak od idućeg transfera. 

Nije tajna da je bijela blagajna prazna i da su, unatoč najavi predsjednika Lukše Jakobušića kako će pokušati zatvoriti budžet bez prodaje Vuškovića, razgovarali oko transfera u Italiju. Ta opcija i dalje je na stolu i pitanje je hoće li je Hajduk prihvatiti.

Torino je ove sezone u jako slaboj formi, bori se za ostanak i osvojio je 15 bodova u 20 utakmica, što mu je dovoljno za 17. mjesto, a Benevento ima 22 boda i trenutačno je 12. U Torinu je od prošlog ljeta, podsjetimo, bivši dinamovac Amer Gojak (23). Službeno na posudbi vrijednoj milijun eura uz obvezu otkupa ugovora vrijednog četiri i pol milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani