Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Torpediranje' u Trnskom: Cibona zabila čak 20 trica!

'Torpediranje' u Trnskom: Cibona zabila čak 20 trica!
1

Košarkaši Cibone pobijedili su Zagreb Crobenz 107-89 uz nevjerojatan tricaški učinak. Zagrebu je posao bio otežan neigranjem Ante Tomića

VIDEO

Ubili su nas tricama, teško je igrati protiv ovakve Cibone, 'žalio' se trener Zagreba Denisa Bajramović. Pokušao je objasniti uzroke poraza, problemom označio tranziciju ili što već, no sve gubi smisao kada ti protivnik utrpa 20 trica iz 35 pokušaja. I kada jedan Vedran Princ za tricu gađa četiri od pet.
- Imali smo jako puno otvorenih šuteva. Puno su pomagali na Prkačinu i to nam je otvaralo lake šuteve. A i bili smo raspoloženi - rekao je trener Cibone Velimir Perasović. Odveo je momčad do devete pobjede u deset utakmica, pobijedio 18 razlike u dvorani u kojoj je Zadar izgubio. Iako će i sam priznati da je posao bio olakšan zbog pozicije na kojoj je u ovoj utakmici 'igrao' Ante Tomić - na tribinama. Problemima s leđima pridružili su se i oni s gležnjem.
- Bez Tomića oni su potpuno drugačija ekipa - priznao je Perasović, a potvrdio njegov kolega sa suprotne klupe Bajramović:
- Kada nema Tomića mijenja nam se cijela koncepcija igre...
A koncepcija se ovoga puta bazirala na Damiru Mulaomeroviću. Koji je zabio 29 koševa, pogodio 17 od 18 slobodnih bacanja, ali i promašio sva četiri šuta za tricu. I izgubio šest lopti.
- Mulaomerović nam je stvarao probleme na početku, ali kasnije smo ga uspjeli zaustaviti i preuzeti kontrolu igre - kaže Perasović. Kruno Simon je promašio svih pet trica, Luka Žorić pod košem izgubio pet lopti... Jedino je Andrej Štimac pratio Mulaomerovića, zabivši 14 koševa uz 11 skokova. No Cibona je ovoga puta bila prejaka. Kus je ubacio šest od sedam trica za 26 koševa, Anderson dodao 18, Princ 17, Prkačin 11... Ukupno 107 koševa, što jasno govori o Zagrebovom obrambenom učinku.
- Moramo još dobiti Zadra, a nitko ne može garantirati ni da Zagreb neće dobiti nas i ući u krug - oprezan je Perasović po pitanju nastavka prvenstva. No njegova Cibona definitivno je u najboljoj poziciji. Vode s omjerom 9-1, Zagreb ima 8-2, a Zadar 8-1 uz unaprijed upisanu pobjedu protiv Dubrovnika. No Zadrani još moraju pod Toranj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora
Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'