Obavijesti

Sport

Komentari 5

Tot ne putuje s igračima nazad, igrači nakon utakmice jeli pizzu

Tot ne putuje s igračima nazad, igrači nakon utakmice jeli pizzu
1

To je bila naša poruka, rekao je kratko Goran Paracki, a ostali igrači Istre nisu željeli ništa komentirati na ovu temu. Svi igrači Istre redom su izlazeži iz svlačionice jeli pizzu

VIDEO

Sudac Tihomir Pejin spremao se dati znak za početak utakmice, kad su se igrači Istre okupili ispred vlastite klupe. Okrenuli su leđa treneru Mariju Totu i tako mu nedvosmisleno poručili da ga više ne žele. 

- To je bila naša poruka - rekao je kratko Goran Paracki, a ostali igrači Istre nisu željeli ništa komentirati na ovu temu.

Svi su redom iz svlačionice izlazili jedući pizzu.

- Svoje smo rekli, a sad je sve na čelnicima kluba - ponavljali su jedan za drugim u prolazu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kapetan Goran Roce također je samo dobacio u prolazu:

- Ponosan sam na svoje igrače.

I nije se zabunio koliko se to na prvu možda čini zamijenivši “svoje suigrače” za “svoje igrače”. 

Naime, upravo je Roce, sat vremena prije utakmice, suigrače izveo na centar maksimirskog travnjaka. Održao je kratki motivacijski govor, a na terenu za to vrijeme nije bio ni trenera Tot, ni njegovih pomoćnika. Pojašnjavao je kapetan suigračima kako protiv Dinamu.

- Zatečen sam. Ovo je presedan, ne znam je li se ikad nešto ovakvo dogodilo - rekao je Tot nakon poraza (2-1) i dodao:

- Sve je na ljudima koji vode klub. I igrači i ja smo profesionalci, dajemo sve od sebe, pa neka odluče što i kako dalje.

Marijo Tot Maksimir je napustio automobilom, nije s igračima u autobusu došao, pa s njima nije ni otišao. Sve je jasno, samo ostaje pitanje kako će se postaviti vodeći ljudi Istre.

- Ovo je žalosno - komentirao je Ivajlo Petev, koji je stao u zaštitu kolege Tota, bivšega trenera Dinama, s kojim je 2011. osvojio dvostruku krunu.

Bugarin takvo nešto sigurno neće uspjeti izvesti ove godine, prema svemu sudeći Kup mu je jedina šansa. Iako je Dinamo svoj dio posla jučer odradio pobijedivši Istru, već dok su igrači izlazili iz svlačionice, Rijeka je zabila prvi gol u Koprivnici.

Dinamovci koji su izlazili među posljednjima znali su već tad kako stoji konkurent, vidjelo im se na licima da je situacija izgubljena. I da je nada tanka, da tanja ne može biti...

Protiv Puljana zabili su Antolić i Hodžić, nakon pola sata činilo se da će Dinamo lako do pobjede, ali posljednjih deset minuta odvijala se prava drama. Istra je prvo smanjila, a zatim i imala dvije prilike da uzme bod.

- Je, bilo je panike pri kraju - priznao je kapetan Antolić, koji je u završnici sezone napokon ušao u pravu formu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka