Obavijesti

Sport

Komentari 14

Tottenham želi Drogbu, Man United Reinu, Liverpool Gaga

Tottenham želi Drogbu, Man United Reinu, Liverpool Gaga
1

Britanski tjednik People tvrdi da će Tottenhamov menadžer Harry Redknapp pokušati idućeg ljeta dovesti Chelseajevog Didiera Drogbu na White Hart Lane

VIDEO

Prema najnovijim informacijama otočkih medija, i srpanjsko će tržište nogometašima u Engleskoj biti prepuno migracija...

Ona najzanimljivija došla je od The Peoplea, britanskog tjednika koji izlazi nedjeljom. Spomenuti izvor tvrdi da će idućeg ljeta Didiera Drogbu Tottenhamov menadžer Harry Redknapp pokušati preseliti sa Stamford Bridgea na White Hart Lane.

Redknapp osjeća da Drogba gubi poziciju u Chelseaju, a iduće jeseni dočekat će ga posljednja godina ugovora i 33 navršene godine na leđima, što njegovu perspektivu pored mlađih Torresa i Anelke baš i ne čini blistavom.

S druge strane, Redknapp želi totalno promijeniti izgled svog napada nakon što je dosad u Premierligi od terceta glavnih napadača (Defoe, Crouch i Pavljučenko) dobio ukupno osam golova.

Jedini je problem što će Drogba, pristane li preseliti se s jedne strane grada na drugi, morati pristati na smanjenje plaće.

Drugu napadačku opciju za Redknappa predstojećeg ljeta predstavlja napadač Lorienta Kevin Gameiro (23).

Manchester United odnosno Alex Ferguson u potrazi je za kvalitetnim golmanom nakon što je prekid karijere na kraju sezone objavio Edwin van der Saar. U kombinacijama su Manuel Neuer (24 godine, Schalke), Marteen Stekelenburg (27, Ajax) i David de Gea (20, Atletico Madrid), ali The Sun navodi da je prvi Fergusonov izbor 28-godišnji golman Liverpoola Pepe Reina.

Navodno je odlazak Fernanda Torresa nagnao Španjolca na potragu za novim klubom. United bi za njega bio spreman isplatiti odštetu od 22 milijuna funti. Reina je prije nepunih godinu dana potpisao novi šestogodišnji ugovor s Liverpoolom, dva mjeseca nakon što je klub s Anfielda odbio Arsenalovu ponudu za njega u visini od 15 milijuna funti.

Liverpool bi pak nastavio južnoameričko jačanje momčadi. Nakon Luisa Suareza prošlog siječnja, želja je kluba dovesti Realova argentinskog veznjaka Fernanda Gaga (24). Real bi ga pustio za deset milijuna funti, piše The People, dok su ga Englezi spremni platiti osam milijuna. Ugovor s madridskim klubom Gago ima do ljeta 2013. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"
Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me
VIDEO: 'BARAKUDA' OTVORIO DUŠU

Marinić Kragić o zatvoru: Stavili su me u ćeliju s pet ljudi. Plaču majka, ja, policajci... Opeklo me

Pozvali su me na policiju i rekli da sam ja organizator svega, bakljaš. Kad neupućeni pročitaju da si orjunaš, to te prati. Obavljao sam veliku i malu nuždu na čučavcu, kraj svih, otkrio je zlatni hrvatski vaterpolist