Obavijesti

Sport

Komentari 66

Trabzon raskinuo s Gabrićem: Pravdu ću potražiti na sudu

Trabzon raskinuo s Gabrićem: Pravdu ću potražiti na sudu
6

Učinili su mi nepravdu, razočaran sam, no život ide dalje. Meni je najvažnije da sam zdrav i da mogu igrati, rekao je Gabrić nakon što je Trabzonspor raskinuo ugovor

VIDEO

Premda se neposredno nakon teške prometne nesreće, u kojoj je Drago Gabrić umalo izgubio život, činilo kako će njegov Trabzonspor učiniti sve što je potrebno da se vrati nogometu, čelnici turskog kluba u subotu navečer  raskinuli su ugovor na njegovu štetu. 

- Nije to bilo nimalo fer od njih, pogotovo jer su me o raskidu ugovora obavijestili e-mailom. Pozvali su se na članak 7. ugovora, u kojem stoji kako se ugovor raskida ako se trajno ozlijedim svojom krivicom – otkrio nam je Drago Gabrić i dodao:

- Prometna nesreća je nešto što se može dogoditi svakome i nije podloga za raskid ugovora na štetu igrača. Pogotovo ne jer ja nisam trajno spriječen igrati nogomet. Oporavak teče dobro i od 1. rujna ću biti spreman za nogometne treninge. Ranije nego da sam, primjerice, operirao koljeno.

Čim su se čelnici počeli raspitivati kad se vraćam, predosjetio sam kako bi moglo biti problema

Drago bi u sljedećih nekoliko dana trebao pronaći odvjetnika, prikupiti dokumentaciju od policije i liječnika te se pokušati izboriti za oko 1.5 milijuna eura, koliko mu Turci duguju.

- Ne preostaje mi ništa drugo nego da ih tužim i čekam ishod. U međuvremenu ću se posvetiti oporavku i pokušati pronaći klub u kojem ću nastaviti karijeru. Svakih 20 dana idem na preglede i napredak je vidljiv.

Hajduk je Dragi ponudio pomoć, mogućnost da se vrati na Poljud. 

- Za sada se sve svodi na podršku i želju za ozdravljenjem. Nije bilo nikakvih konkretnih razgovora, niti ih je moglo biti, jer sam imao važeći ugovor s Trabzonsporom. Davno sam rekao kako je, u slučaju povratka u Hrvatsku, Hajduk moja prva i vjerojatno jedina opcija. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići